Het Nieuwe Jaar Goed Beginnen!

happy couple modee.site op fsom

Wij gaan ook gewoon het nieuwe jaar goed beginnen. Allereerst verwelkomen we een nieuwe crewmember. Want per direct komt Joshua onze crew versterken en Joshua houdt zich enkel en alleen bezig met cadeau’s. Eigenlijk is hij een soort Sinterklaas of Kerstman, maar Joshua staat het hele jaar tot jullie beschikking. Dat gezegd hebbende gaan we het nieuwe jaar goed beginnen en maakt Joshua een bijzonder debuut.

Lieve bezoekers van de fsom website, wat goed dat ik deel mag gaan uitmaken van de fsom crew. Ik ben Joshua en ik ga jullie voorzien van gouden cadeau tips die jij voor elke gelegenheid aan je geliefde, vriend, man, vrouw, opa, neef, buurman en ga zo maar door kunt geven.

Ik ben deels getogen aan de westkust van de VS, ik ben dus vrij relaxed opgevoed. Het gezegde geld natuurlijk niet voor niets, The further to the west, is the best! Of bedenk ik dat net zelf? Anyhow! Ik ga jullie voorzien van een aantal cadeautips en vandaag pakken we de gifst voor je lady (of man!) op. Natuurlijk ook alvast om je voor te bereiden op valentines day oftewel Valentijnsdag. Uiteraard is dit onderdeel van; Het jaar goed beginnen!

Happy Wife, Happy Life!

Het kopje zegt voldoende. Don’t argue with me, it’s the truth. Bij deze dus een aantal gifts waarmee het er niet zo dik bovenop ligt dat óók jij slachtoffer bent van de commercie. Want liefde toon je natuurlijk 24 freaking 7. De tips die je vandaag van mij krijgt vallen in de categorie: voor haar!

De eerste tip die je van mij krijgt is er eentje die eigenlijk al jaren werkt. Koop voor je vriendin of vrouw ( Vriend of man kan eigenlijk ook gewoon! ) nou gewoon eens een telefoonhoesje. Die telefoons vallen altijd, er komen krassen op. Dus jij gaat gewoon even leuke telefoonhoesjes shoppuh!

Kom dan natuurlijk niet aanzetten met een simpel leren hoesje van de Hema, common! Even een beetje moeite doen, online is er genoeg te vinden en er zijn zatte hippe hoesjes te scoren waarmee je sexy equal ook een beetje de blits kan maken. Neem bijvoorbeeld deze supercute hoesjes hieronder!

Hippe telefoonhoesjes van Casimoda op fsom.

De tweede tip die je van Josh himself krijgt, is een… Wow! Ik sprak zojuist in de tweede persoon tegen mijzelf. En dat terwijl ik gewoon typ! Nevermind. Nummer twee.

Een geboortering. Een wat? Ja! Een geboortering. Natuurlijk niet om een geboorte te vieren, maar om de liefde te vieren. Koop een geboortering die past bij het moment dat jullie elkaar leerder kennen, of officieel een koppeltje werden, of de eerste date. Pak in ieder geval een bijzondere gelegenheid erbij, just make sure you got the date right! En koop daar de bijpassende ring voor. Geen ring voor het leven, maar super om te geven!

Geboortestenen van Lovely Thingz op FSOM.

Wellicht vind jij de tweede tip een vreemde, maar trust me. It works! En het is ook nog eens helemaal hip en van deze tijd. Zo, dat zijn dus mijn eerste twee tips. Er zullen er nog vele volgen, sommige random en natuurlijk blijf ik je gewoon helpen richting de commerciële en minder commerciële hoogtepunten van het jaar. Keep in mind, ik doe alles met een knipoog! Love y’all!

Artikel door: Joshua S.
Lifestyle en meer op @fsommagazine

Volg ons snel op Social Media en vergeet je niet te abonneren op FSOM tv!

FSOM logo zwart awesome het jaar goed beginnen.
Wil jij ons iets vragen? Zie jij een samenwerking wel zitten of wil je adverteren op onze website. Neem dan contact op met B. de Goede via info@fsom.nl

Dit wil jij niet missen!

I Pee A Lot! Huh! Wat?
Dresscode voor Mannen, Hoe werkt het?
Deze films horen op je Watchlist!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] die ik je ga geven, haak ik even aan bij mijn eerste artikel op FSOM. Dit artikel ging over ‘Het jaar goed beginnen‘, en mijn tips richting Valentijnsdag. Want voel je vooral vrij om mijn tips in te zetten […]

  2. […] heb ik gemaakt op basis van de reacties die er bij FSOM binnen zijn gekomen n.a.v mijn vorige artikelen. Hierin ga ik aan dat een telefoonhoesje voor iedereen een top idee is! Ik ben dan ook benieuwd of […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram