We kunnen eindelijk Uiltje badges scoren op Untappd!

Uiltje badges op untappd door thedutchbeerdad op fsom.

Uiltje | Yes, eindelijk! Alle vogelliefhebbers, badgehunters en bierliefhebbers opgelet! Het is eindelijk zover, want je kunt vanaf nu op jacht naar badges van Uiltje Brewing uit Haarlem op Untappd!

Nog niet zo heel erg lang geleden sloeg de bom in. Uiltje brewing had zich aangesloten bij de Swinckels familie en dit betekende de doodsteek voor de brouwerij. Ze zouden te commercieel gaan worden en de bieren minder goed. Ik dacht daar iets ander over… De bieren van Uiltje waren aanzienlijk minder geworden de afgelopen tijd en de vurige wens naar weer zo’n smaakvolle sappige IPA was groter dan ooit.

Op 1 mei schreef ‘de Bierschrijver’ een mooi artikel over deze overname en opperde dat het vooral veel respect verdiende dat Uiltje deze move had gemaakt. Lees het volledige artikel op in dit artikel van de Bierschrijver.

Hoe kan dat beter gerealiseerd worden dan met de overname door een grote partij waardoor de brouwers weer gewoon lekker konden gaan brouwen? Nou, niet. Persoonlijk heb ik nog niet heel erg veel verandering gemerkt in de bieren van Uiltje Brewing, maar wie weet komt daar spoedig verandering in.

Yes! Alle vogel en bierliefhebbers opgelet! We kunnen op Uiltjes jagen en dan heb ik het natuurlijk over de Uiltje badges op Untappd!

Door TheDutchBeerDad voor FSOM.
Afbeelding Uiltje Brewing.

Badges inchecken op Untappd!

Van Uiltje kun je drie unieke badges scoren op Untappd. Het gaat om drie levels die redelijk eenvoudig te scoren zijn. Level 1 is Brons en heet ‘Uiltje newbie’. Level 2 is Zilver en heet ‘Uiltje Connoisseur. En dan Level 3, dat heet ‘Uiltje Sommelier’. En zeker die laatste wil je natuurlijk scoren! Iedere badge krijg je wanneer je twee bieren in gaat checken van de brouwerij uit Haarlem.

Om dit heugelijke feit te vieren geven ze bij Uiltje in diverse fases een berg aan prijzen weg. Let op! Dit is alleen van toepassing in de maand september dus hobbel snel naar je bierwinkel, slijter of scoor je bestelling via een online slijterij of bierwinkel! Proost alvast en op hoppa op jacht naar die nieuwe badges!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Lees in ons magazine ook over de Houblon Dieu van Baxbier uit Groningenl!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Yes! Alle vogel en bierliefhebbers opgelet! We kunnen op Uiltjes jagen en dan heb ik het natuurlijk over de Uiltje badges op Untappd!

Door TheDutchBeerDad voor FSOM. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram