Valt Dune na het filmfestival in Venetië in de smaak bij de criticasters!?

De trailer van DUNE is er eindelijk fsom magazine

Dune | Het is eindelijk zover! Nadat ruim een jaar geleden de eerste trailer al verscheen van ‘Dune’, is het nu dan eindelijk tijd voor de film zelf, een meesterwerk door Villeneuve! Maar hoe valt hij in de smaak? Wij gingen snel spieken op Rotten Tomatoes!

Wij kijk hier op de redactie al zo enorm lang uit naar de première van dit meesterwerk en nu is het dan eindelijk zover. Althans, hier nog niet, maar overzees al wel! De premieren van ‘Dune’. De film die het mythische heldenverhaal van Paul Atreides verteld. Hij is een zeer begaafde en briljante jonge gast die voor grootse zaken bestemt is.

Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige groepen gestreden om de kostbare grondstof van die planeet. Deze grondstof zou het menselijk vermogen verrijken en is dus best een potje knokken waard!

Het Heroïsche verhaal!

“Dune” is eigenlijk een verhaal over heroïsche daden, emotionele keuzes en de eeuwig strijd om macht die de mensen sinds het begin der tijden al voert. Wat “Dune” een extra dimensie geeft, is het feit dat veel van de verhalen, namen en families zijn gebaseerd op mythische figuren en dan vooral uit de Griekse mythologie. Daarnaast is het een leuke toevoeging dat de film visueel beeldschoon is.

‘Dune’ doet allicht bij iedereen wel een belletje rinkelen, maar er is echt één karakter dat centraal staat. Het gaat dan om Paul, Paul is een zoon van Leto en Lady Altreides en de Altreides familie is een familie van aristocratische afkomst dat regeert over de planeet ‘Caladan’. Wanneer ze opdracht krijgen om toezicht te gaan houden op een andere planeet, u raad het al, namelijk die ene planeet’. Dan gaat alles mis… Kijk deze trailer maar!

Rotten Tomatoes

Het platform Rotten Tomatoes is wat ons betreft een platform dat je prima kunt raadplegen om kijkervaringen naast elkaar te leggen. Mede daarom is het zo imposant dat de openingsscore van 85% zelfs is gestegen met 2% en dat maakt van deze film een ‘certified fresh’. Een stempel die je als filmmaker maar wat graag op je film gedrukt ziet worden.

We moeten in Nederland nog eventjes wachten op de officiële première, maar wij zijn daar natuurlijk bij!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in ons magazine ook over de terugkeer van Thomas Shelby!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Het is eindelijk zover! Nadat ruim een jaar geleden de eerste trailer al verscheen van 'Dune', is het nu dan eindelijk tijd voor de film zelf Lees er alles over bij FSOM Magazine. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] dan een jaar geleden. Aan het begin van deze maand kregen we ook al vanuit Venetië al te horen hoe de film in de smaak viel bij de criticasters. Maar het gaat er natuurlijk om wat jij ervan vindt! Wij moeten nog naar de bios toe om hem te gaan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram