Tv Talkshow VI Vandaag bij SBS6

comeback van JOhan Derksen in Vandaag inside

VI Vandaag | Op 20 december van het afgelopen jaar was daar een treurig moment. De aller, aller, allerlaatste aflevering van Veronica Inside, voorheen Voetbal Inside. Althans, op papier was het een treurig moment. Iedereen wist namelijk al dat het geen definitief afscheid zou zijn voor de heren aan tafel…

Die veelbesproken allerlaatste aflevering woog natuurlijk niet zo heel erg zwaar. De heren gaan namelijk verder ind e vorm van een dagelijkse talkshow met de naam ‘VI Vandaag’. De show zal iets korter gaan duren dan de reguliere uitzendingen van Veronica Inside, maar met een dagelijks programma moet dat ook wel om het publiek te blijven boeien.

In het nieuwe programma zal het veel meer gaan draaien om actualiteiten, een soort 50/50 verhouding naast het voetbal aldus Johan Derksen. Zo zal Sam Hagens de vast politiek verslaggever worden voor het programma en daarmee volgt hij definitief Thomas van Groningen op die eerder de berichten uit Den Haag toelichtte voor de heren. Wat mij betreft een flinke upgrade want Sam Hagens betrappen we nog wel eens op een creatieve of kritische vraag. En, hij is het niet altijd met Johan Derksen eens. Hopelijk beloofd dat een hoop vuurwerk voor de nieuwe show!

Afscheid

Helemaal zonder treurnis was de laatste aflevering van Veronice Inside nou ook weer niet, er werd namelijk wel degelijk afscheid genomen. Zo keert de regelmatig terugkerende gast Hans Kraay Junior niet terug in het nieuwe programma. De heren gaven aan dat Hans niet helemaal bij het nieuwe format zou passen, aangezien er dus meer know how aanwezig moet zijn dan enkel op voetbal gebied.

Eerder was er al een plotseling afscheid van jan Boskamp in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Jan Boskamp ontbrak de laatste weken van 2021 vanwege trieste privéomstandigheden.

Ook nemen we afscheid van The Clarks, de huisband van het programma zal vanwege keuzes in het budget niet mee verhuizen. Er is dus geen love muziek meer zijn bij VI Vandaag, uiteraard tot groot verdriet bij Johan Derksen. In de laatste aflevering van Veronica Inside was er dus ook een moment voor Danny Vera om afscheid te nemen. Danny Vera was zich zeer bewust van het feit dat hij zijn hele carrière aan het programma heeft te danken en nam daarvoor een moment om te bedanken voor al die jaren.

De website, webshop en kanalen van Veronica Inside zullen naadloos overgaan naar VI Vandaag. Bekijk hieronder een leuke compilatie van de bijzondere VI-momenten van 2021.

Wanneer begint VI Vandaag en wie zijn de gasten?

Het programma is vanaf 10 januari op SBS6 te zien om 21.40. Het programma duurt een uur en is vooral bedoelt om SBS6 wat meer body te geven tegenover de overige commerciële zenders. Als gasten komen onder andere Bram Moskowitz, Bas Nijhuis, Özcan Akyol, Ebru Umar, Leonie ter Braak en Fred Teeven aan tafel te zitten.

Een pikant detail is toch wel dat Angela de Jong ook als tafelgast naast Johan Derksen komt te zitten. Ze kwam al veelvuldig voorbij in het programma, maar dan vaak om haar columns en tv-optreden in andere programma’s te bespreken. Ook is het pikant omdat Talpa, het moederbedrijf van SBS6 een boycot heeft t.o.v. het AD waar Angela de Jong onder contract staat. Kortom, meer dan genoeg redenen om Johan, René en Genee te volgen in het nieuwe programma VI vandaag.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Zoekt u nog iets lekkers om van te genieten tijdens VI Vandaag? Klik dan snel op het plaatje van dit prachtige schip en scoor de bieren van Flying Dutchman inclusief uniek glas!

Het afscheid van Veronica Inside viel gelukkig niet zo zwaar met de kennis dat VI Vandaag eraan zou komen. Maar hoe gaat de nieuwe show eruit zien? Lees er alles over bij FSOM! Bas / TheDutchBeerDad  verteld je er alles over bij FSOM!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] gekomen en ontstond er begrip voor de situatie. En natuurlijk was Vandaag Inside by far het meest populaire programma van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram