dune is binnenkort beschikbaar. Lees er alles over bij fsom

Dune | De titel zegt al alles over de inhoud van dit artikel. Dune is bijna beschikbaar! Het mythische en emotioneel geladen heldenepos ‘Dune‘ gaat over het verhaal en leven van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming…

Vanaf 26 januari is Dune dan eindelijk beschikbaar! En het is voor bijna iedereen wel mogelijk om de film te zien, sowieso wanneer je natuurlijk de fysieke dvd of blu ray koopt, maar ook wanneer je bijvoorbeeld Rakuten TV, Amazon, YouTube, Google Play, Ziggo, pathé thuis hebt. En zoals je eerder al in ons magazine las, is deze film absoluut de moeite waard!

“Dune” vertelt het mythische heldenverhaal van Paul Atreides, een zeer begaafde en briljante jonge gast die voor grootse zaken bestemt is. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige groep gestreden om de kostbare grondstof van die planeet. Deze grondstof zou het menselijk vermogen verrijken en is dus best een potje knokken waard!

“Dune” is een verhaal over heroïsche daden, emotionele keuzes en de eeuwig strijd om ultieme macht die de mensen sinds het begin der tijden al voert. Wat “Dune” een extra dimensie geeft, is het feit dat veel van de verhalen, namen en families zijn gebaseerd op mythische figuren en dan vooral uit de Griekse mythologie.

De trailer van Dune

In de film spelen ook de voor een Oscar genomineerde Timothée Chalamet, die ken je wel van ‘The King en Interstellar. Ook Stellan Skarsgård (Chernobyl) en Dave Bautista (Guardians of The Galaxy) schitteren naast vele andere bekende en minder bekende namen.

Vanaf 26 januari kan iedereen deze fantastische verfilming van de wereldberoemde boekenreeks bekijken!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees ook de volledige review van JOKER!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

De titel zegt al alles over de inhoud van dit artikel. Dune is bijna beschikbaar! Het mythische heldenepos 'Dune' is binnenkort beschikbaar! Lees er alles over bij FSOM!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram