The King Of Beers gaat ook in het Koning Willem II stadion regeren!

The King Of Beers gaat ook in het Koning Willem II stadion regeren!

25 augustus 2021 1 Door Bas de Goede

King of Beers | Al meerdere decennia stroomt Jupiler uit de tapkranen in het Tilburgse voetbalstadion, maar binnenkort zal er een nieuwe koning regeren in het Koning Willem II stadion!

Bierliefhebbers zullen na het lezen van de titel al wel een vermoeden hebben welk biermerk er uit de tapkranen zal stromen in het voetbalstadion van de Tilburgse voetbalclub. Juist, BUD! The King of Beers! (zijn hun eigen woorden) Willem II verlengt de samenwerking met AB-Inbev en als onderdeel van die samenwerking zal BUD uit de tapkranen stromen vanaf 2022.

Bud is onderdeel van AB InBev en één van ’s werelds grootste biermerken. Ze hebben grote ambities om na te streven. Bud heeft daarom al vele samenwerkingen met diverse nationale en internationale topclubs en – competities, zoals de Premier League, La Liga en ging eerder al een grootse samenwerking aan met AFC Ajax. De overstap naar Bud onderschrijft de visie van Willem II en zal duurzaam bijdragen aan de missie om altijd het bruisende voetbalhart van Tilburg en omstreken te zijn en blijven!

In het Tilburgse Koning Willen II voetbalstadion zal binnenkort een nieuwe koning regeren! The King Of Beers!! Lees er alles over bij FSOM

Bud The King Of Beers X Willem II = Een intensieve samenwerking!

Het is vaak een hoop commercieel gelul, maar we pakken het toch even mee want deze samenwerking kan natuurlijk voor Willem II een grote stap zijn. Commercieel gezien dan! Toine Minkels is district sales manager bi AB InBev en hij verteld dat hij zeer trots is op deze samenwerking. ‘Als supporter van het prachtige Willem II ben ik zeer verheugd dat we ons partnership zelfs in deze bizarre tijden hebben kunnen verlengen. Daarnaast sluit de slogan ‘The King of Beers’ naadloos aan bij de club en zullen we samen streven naar perfectie door de lat hoog te blijven leggen.’

Na de flinke nederlaag tegen Feyenoord heeft Willem II zich netjes herpakt tegen (het tweede) van Vitesse, dus we gaan zien hoe hoog ze gaan eindigen met de nieuwe Koning aan het bewind!

Heb jij een mening over deze verandering in het Koning Willem II stadion? Laat het ons dan weten onder dit bericht of op Social media! Wist jij trouwens dat de paters van Grimbergen na 200 jaar weer zelf bier gaan brouwen?

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Lees in ons magazine ook over de Houblon Dieu van Baxbier uit Groningenl!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

In het Tilburgse Koning Willen II voetbalstadion zal binnenkort een nieuwe koning regeren! The King Of Beers!! Lees er alles over bij FSOM Magazine. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us: