This is the moment! De trailer van DUNE is er eindelijk!

De trailer van DUNE is er eindelijk fsom magazine

Dune | Het is ein-de-lijk zover! De trailer van ‘Dune’ is er en wij hebben hem natuurlijk voor je! Het uitkijken naar 17 december 2020 is nu pas echt begonnen.

“Dune” vertelt het mythische heldenverhaal van Paul Atreides, een zeer begaafde en briljante jonge gast die voor grootse zaken bestemt is. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige groep gestreden om de kostbare grondstof van die planeet. Deze grondstof zou het menselijk vermogen verrijken en is dus best een potje knokken waard!

“Dune” is eigenlijk een verhaal over heroïsche daden, emotionele keuzes en de eeuwig strijd om macht die de mensen sinds het begin der tijden al voert. Wat “Dune” een extra dimensie geeft, is het feit dat veel van de verhalen, namen en families zijn gebaseerd op mythische figuren en dan vooral uit de Griekse mythologie.

Wie is Paul Altreides?

Iedereen kent “Dune” one way or another. Liefhebbers zijn er goed mee bekend en andere hebben er vaag of terloops van gehoord. Daarom is het goed om te weten wie Paul. Paul Altreides is een fictief karakter die in twee delen van “Dune” een cruciale rol speelt.

Paul is een zoon van Leto en Lady Altreides en de Altreides familie is een familie van aristocratische afkomst dat regeert over de planeet ‘Caladan’. Wanneer ze opdracht krijgen om toezicht te gaan houden op een andere planeet, u raad het al, namelijk de planeet “Dune’. Gaat alles mis… Kijk de epische trailer maar!

Beyond Fear Destiny Awaits – Dune

In de film spelen de voor een Oscar genomineerde Timothée Chalamet, die ken je wel van ‘The King en Interstellar. Ook Stellan Skarsgård (Chernobyl) en Dave Bautista (Guardians of The Galaxy) schitteren naast vele andere bekende en minder bekende namen.

De film is vanaf 17 december 2020 te zien in de bioscoop. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Yesssssss! Daar is 'ie eindelijk! De trailer van Dune, het epische verhaal over macht, emotie en heldendom. Check snel de trailer bij Fsom!

Na Europa verovert Drunken Monkey Limoncello ook China!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] De trailer van Dune is er eindelijk schreven wij meer dan een jaar geleden. Aan het begin van deze maand kregen we ook al vanuit Venetië al te horen hoe de film in de smaak viel bij de criticasters. Maar het gaat er natuurlijk om wat jij ervan vindt! Wij moeten nog naar de bios toe om hem te gaan kijken, maar als jij hem al hebt gezien na de première op 16-09-2021 dan horen wij graag wat jij ervan vond! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram