Veronica Inside- vanavond weer terug!

Veronica Inside- vanavond weer terug!

11 september 2020 0 Door Peter van de Velde

De heren van Veronica Inside, of de laatste tijd meer Infight, is vanavond terug van weggeweest! Als antivoetballer (ik) moet ik zeggen dat ik toch altijd met plezier kan kijken naar een aflevering van deze topshow. Maar is het veranderd?

Kansloos

Het is natuurlijk allemaal nogal wat geweest de afgelopen tijd. De laatste aflevering van VI werd door een gigantisch publiek bekeken en had een zeer bijzondere lading mogen we wel zeggen.

Het trio Derksen, Gijp en Genee gingen dan ook niet echt als vrienden uit elkaar. De hele zomer bleef heet vuurtje woekeren en het einde van de show was dan ook in zich. Zowel Derksen als Gijp hadden er geen zin meer in, althans, niet met Genee. Maar John de Mol lijkt een beetje de reddende engel te zijn voor het programma want hij houdt de heren gewoon aan hun contract. En dat contract zegt, terugkomen, zitten en entertainment tv maken.

Nooit meer hetzelfde

De vraag is nu natuurlijk, is het ooit nog hetzelfde? Daar kunnen we maar op een manier achter komen. Kan Derksen nog altijd zo scherp uit de hoek komen of gaat hij nu op zijn passen letten en kijken wat wel en wat niet gezegd kan worden. Dat zou toch enigzins afbraak doen aan de kwaliteit van het programma. Wellicht gaan ze eerst nog openlijk een gesprek aan over de hele rel? Of zullen ze per direct gaan zitten, het hebben over voetbal en is het allemaal weer koek en ei?

Wij weten het ook niet. Wat we wel weten is dat Veronica Inside vanavond weer terug is op de buis en dat het knallen wordt. In ieder geval als kijkcijferkanon. De inhoud blikken we dan later wel op terug.

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Het beste van twee werelden combineren is altijd geweldig, zeker op het gebied van gezelschapsspellen. Monopoly + Poker = Monopoly Poker!

Gaminglife bij FSOM Magazine

Lachen, gieren en brullen met Netflix?
Wij gaan graag de samenwerking met je aan!

Please follow and like us: