De 12 perfecte cadeautips voor Valentijnsdag

De 12 perfecte cadeautips voor Valentijnsdag door KimMichaelis voor FSOM Magazine

Perfecte cadeautips voor Valentijnsdag | 14 februari staat alweer voor de deur. Tijd om je geliefde even een extra blijk van waardering te geven. Natuurlijk doe je dit het hele jaar al, maar met valentijn op de loer net even dat extraatje. Zo lekker commercieel! Maar wat geef je je geliefde wederhelft?

Een parfummetje is leuk en lekker standaard. Tijd voor iets nieuws. Iets tofs en wij van FSOM Magazine gaan je hierbij een handje helpen. Wij hebben maar liefst 12 cadeautips voor je die ook gelijk kunt bestellen. Winkelen gaat hem niet worden tenzij je wederhelft een pakje maandverband of een bus scheerschuim op een verlanglijstje heeft staan.

De Aftrap!

We trappen af met meteen een toppertje, de massagekaars van Rituals. Nee, niet meteen gekke dingen denken hoor. Deze kaars steek je aan, laat je ongeveer 15 tot 20 minuten branden zodat er genoeg olie ontstaat om hem vervolgens 2 minuten af te laten koelen. Op deze manier is de olie op de perfecte temperatuur voor je huid. De oliën in deze massagekaars zouden je slaap verbeteren, dus pas op dat je ondertussen niet in slaap valt 😉

Hier scoor je The Ritual of Jing Massage Candle € 23,50.

Uit ervaring weten wij je te vertellen dat het beregezellig is om samen met je geliefde een paar lekkere cocktails in elkaar te gooien. Niet alleen maken trouwens, ze samen proeven is ook een leuk onderdeel wat hierbij hoort. FSOM heeft wat pareltjes van cocktails op Youtube kanaal staan. Check it out. Bij deze bezigheid hoort natuurlijk ook een lekker cocktail setje. Wij hebben deze roze bad boy voor je gevonden. (Uiteraard mag een andere kleur ook!)

Scoor hier de Cocktail set Bar Deluxe € 49,99.

Movietime!

Zijn jullie allebei gek op het kijken van films? Wij tippen regelmatig toffe must-see films en series, maar we hebben nog iets leuks voor je gevonden. Een heuse Movie Bucketlist poster. Hierop ga je de 100 beste films aller tijden vinden.

Hang de Movie Bucketlist poster aan de muur en kras na het kijken van de film het vakje open. Onder de kraslaag ga je namelijk originele illustraties vinden. Te gek! Van Bravehart tot The Green Mile, ze staan er allemaal op. Pak jij popcorn of ik?

Scoor hier jullie Movie Bucketlist Poster € 21,97.

Een parfummetje of chocolaatje is leuk hoor, maar wij van FSOM Magazine hebben pas echt de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag op een rijtje gezet!

Heb jij inmiddels de Mandalorian gekeken? Of laten we het anders vragen – Ken jij baby Yoda? (Tuurlijk ken je Baby Yoda!). Wanneer je geliefde een zwak heeft voor baby Yoda (wie niet) dan hebben wij absoluut het beste cadeau ever gevonden voor je. Namelijk de baby Yoda mok. Met deze 3D mok ga je scoren bij je Star Wars fan. Maar let even op, hij kan niet in de vaatwasser.

Scoor hier the one and only Mandelorian Baby Yoda 3D mok € 16,95.

Tijd voor gezelschap…

Dan hebben we het natuurlijk over gezelschapsspellen en andere gezellige zaken om je mee te vermaken, denk bijvoorbeeld aan een kletspotje! Deze mag zeker niet ontbreken in het lijstje van de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag.

Hoe goed ken jij je wederhelft? Kom er achter met zo’n superleuk Kletspotje. Een potje gevuld met allemaal klets materiaal. FSOM’s Bas heeft er ook eentje thuis staan. Levert mooie en diepe gesprekken op, maar het kan ook hilarisch worden of juist een tikkeltje stout 😉 Je hebt namelijk verschillende kletspot varianten. Telefoon aan de kant, platenspeler aan en gaan met die banaan…

Scoor jullie Kletspotje € 20,00 hier!

Een parfummetje of chocolaatje is leuk hoor, maar wij van FSOM Magazine hebben pas echt de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag op een rijtje gezet! 

De kletspot natuurlijk!

Niks is meer cosy dan het oplossen van een moord samen. Toch? De makers van de Crimibox hebben als je het ons vraagt een heel tof concept opgezet. Met de Crimibox ga jij namelijk een moord oplossen. Gezellig! Je ontvangt bewijsmateriaal rechtstreeks van de crime scene, politiedossiers, foto’s en raadselachtig bewijsmateriaal waarmee jij dus samen met je geliefde de moord oplost van Antje. Wie weet zorgt dit zelfs voor een lekkere carrière switch.

Scoor hier jullie Crimibox gezelschapsspel € 27,50.

Een parfummetje of chocolaatje is leuk hoor, maar wij van FSOM Magazine hebben pas echt de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag op een rijtje gezet! 

De crimibox! Een garantie voor vermaak!

Wanneer je Queens Gambit op Netflix hebt gekeken, dan wil je eigenlijk gelijk zelf aan de slag gaan met een schaakbord. En waarom zou je dat niet gezellig doen met je wederhelft? We zitten toch thuis, daar kun je dan maar beter de vruchten van plukken nietwaar. Wanneer je niet kunt schaken, is het ook nog is extra leuk om dit samen met je liefde te gaan leren. Koppel er een paar leuke prijzen (knipoog) aan vast en je zit gebakken met je cadeau.

Scoor hier jouw Schaakbord met schaakstukken € 29,95.

Een parfummetje of chocolaatje is leuk hoor, maar wij van FSOM Magazine hebben pas echt de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag!

Schaakbord.

Er zijn nog veel meer Perfecte Cadeautips Voor Valentijnsdag!

We hebben het hier op FSOM al veel vaker gehad over onze liefde voor Pluk de Kaas. Dus wanneer je het ons vraagt is dit het perfecte liefdes cadeau voor je wederhelft. Mits hij of zij van kaas houdt natuurlijk. We kunnen je verklappen dat je geen spijt gaat krijgen wanneer je een box besteld. Wij genieten altijd enorm van de heerlijke kaasjes waarmee we verrast worden. Gebruik hierbij de code; degoedekaas voor het meepakken van een lekkere korting.

Scoor hier jullie Pluk de Kaas box en vergeet natuurlijk niet om de code te gebruiken! 😉

pluk de kaas fsom Valentijnsdag

Een plaatje draaien, daar draait niemand zijn hand voor om en zeker niet met die kletspot erbij en een lekker stukje kaas! Wij bij FSOM zijn gek van de oude ronde vinyl paatjes. Good old times. Wij kennen toevallig iemand die een leuke verzameling plaatjes heeft maar geen platenspeler. Eeuwig zonde. We noemen verder geen namen 😉 Samen naar een old school plaatje luisteren van Elvis terwijl jullie dansend door de kamer schuifelen. Succes gegarandeerd… 😉

Scoor the one and only Soundmaster Platenspeler € 54,95 snel!

Een parfummetje of chocolaatje is leuk hoor, maar wij van FSOM Magazine hebben pas echt de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag!

Lekker platenspelertje hoor!

Weet je dat polaroid foto’s weer helemaal hot zijn op dit moment? Nee? Kleine foto’s die zo uit je camera komen rollen nadat je een foto hebt gemaakt. Helemaal te gek toch? Oude tijden herleven. De foto’s hebben het formaat van een pinpas. Hou er wel rekening mee dat je een extra film rolletje erbij scoort zodat jullie gelijk kunnen beginnen met polaroids schieten.

Scoor hier je Fuijfilm Instax Mini 11 € 64,99!

Een parfummetje of chocolaatje is leuk hoor, maar wij van FSOM Magazine hebben pas echt de perfecte cadeautips voor Valentijnsdag!

Instax Mini 11!

Relaxen op Valentijnsdag!

Nothing of the above? Dan hebben we nog de meest gruwelijk cadeau tip voor je. Wat denk je van een tweepersoons hangmat? Ja echt waar, een hangmat. Lekker de hangjeugd uithangen. Nog leuker om er een fort omheen te bouwen. Je kunt namelijk een hangmat met standaard bestellen. Deze kun je dus ook gewoon prima in je woonkamer zetten. Wedden dat je hiermee dikke vette punten gaat scoren bij je liefde? Mark our words.

Oh en vergeet vooral de lampjes niet op te hangen in jullie fort. Geeft net even dat extra wow gevoel 😉 Scoor hier jullie Hangmat tweepersoons € 129,00 voor een onvergetelijke Valentijnsdag om even helemaal niks te doen…

Is een hangmat nou niet echt jullie cup of tea, dan kun je ook kiezen voor een lekkere spijkermat. En denk nou gelijk – wegwezen! Nee, een spijkermat geeft je juist enorme ontspanning. Al zou je dat natuurlijk niet gelijk verwachten van het woord spijker. Maar like we said, laat je niet afschrikken. Je hebt 5 minuten de tijd nodig om te acclimatiseren en daarna kun je je gedachten te laten wegebben. Ook is een spijkermat een aanrader wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je rug.

Flowee Spijkermat € 35,95

Ultiem ontspannen wil iedereen wel in deze tijd toch? Meer perfecte cadeautips voor Valentijnsdag? Stay tuned.

Artikel en recept door: Kim Michaelis
Meer recepten vind je in het FSOM receptenboek!
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram