The Way Of Water Aftellen Naar De Nieuwe Avatar Film

the way of water bij fsom magazine

The Way Of Water | Het aftellen nadert haar einde en de release datum is in zicht van Avatar The Way Of Water. Zo’n 13 jaar na het eerste deel, pakken we de avonturen van Jake en Neytiri er weer bij!

In The Way Of Water pakken we eigenlijk gewoon de draad weer op, waar het meesterwerk van James Cameron is gestopt. We gaan uiteraard terug naar de planeet ‘Pandora’ en haar bewoners, de Na’vi. We kunnen alvast verklappen dat de Na’vi niet de enige bewoners van de planeet zijn die we te zien gaan krijgen!

Is er een nieuwe trailer ofzo?

Dit artikel komt natuurlijk niet zomaar in ons magazine terecht. Er is namelijk een nieuwe trailer! Een trailer met adembenemende beelden! We krijgen in de trailer een hoop te zien, maar het is geen trailer die al te veel verraad. Behalve dan dat er wat ellende op komst is, maar dat is nou eenmaal ‘Pandora’s way‘!

Bekijk hier alles over de film waarbij het lachen je snel vergaat en natuurlijk de HBO-knaller ‘The Last Of Us‘!

In de trailer krijgen we de diversiteit van Pandora te zien, die we nog niet eerder zagen. Over de natuur, de volkeren en ook wat zich onder het wateroppervlak afspeelt. Daarom natuurlijk ook de naam… ­čśë Check de trailer maar eens!

Storyline van The Way Of Water

Zoals je in de trailer, en voorgaande sneak peak‘s, kunt zien. Is er een hoop veranderd. Jake en Neytiri hebben zich gesetteld en doen er alles aan om het gezin bij elkaar te houden. Uiteraard ligt er altijd dreiging op de loer.

Zo worden ze bedreigd door de RDA-mijnwerkers. De mijnwerkers dwingen ze om hun woonplek te verlaten en zo komen ze terecht in een heel ander gebied. Bij het rif waar de Metkayina clan woont, deze omgeving kent aanzienlijk meer gevaren dan hun vorige woonplek.

De cast kent een aardige verzameling aan grote namen. Zo spelen Vin Diesel, Kate Winslet en Oona Chaplin leuke rollen. De film krijgt (gelukkig!) in Nederland dezelfde releasedatum als in de VS, de film is te zien vanaf 14 december 2022. Dus je kunt nog net even een filmpje pakken voordat al die kerstverplichtingen om de hoek komen zetten!

disney afbeelding van avatar the way of water bij fsom magazine

Leuk detail is wel, dat James Cameron heeft aangekondigd dat er na The Way Of Water nog drie delen gaan komen. Mits de tweede film natuurlijk genoeg geld in het laatje brengt! Wat ons betreft, komt dit wel goed. Het eerste deel verzilverde vier van haar negen nominaties en het tweede deel wil daar natuurlijk niet voor onder doen! ­čśë

Artikel door: Bas

Meer lezen over de crewmembers die alle content maken voor FSOM Magazine? Check dan snel de Crewleden pagina!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram