Ga Toch Leasen! Leasen Is Het Nieuwe Kopen!

ga toch leasen fsom magazine

Ga toch leasen | Leasen is het nieuwe kopen, van een stofzuiger tot een wasmachine. Tegenwoordig hoef je niets meer te kopen. Dus waarom zou je nog een peperdure auto kopen, die kun je toch ook gewoon leasen?

Persoonlijk heb ik altijd de voorkeur gehad om gewoon een auto te kopen. Een oudere auto, want dat kan ik zelf het onderhoud doen en er aan knutselen wanneer ik zin heb. Maar er komt een moment dat je toch echt verder moet kijken dan je neus lang is. Je gezinssituatie kan veranderen, je financiën natuurlijk ook en laten we niet vergeten dat de wereld om je heen ook aan verandering onderhevig is.

Leasen VS Kopen

Allright. Laten we eens op een rijtje zetten waarom een auto leasen zo interessant kan zijn. Als eerste voordeel heb je een vast maandbedrag dat gedurende je looptijd niet veranderd. Binnen dit bedrag zitten alle kosten van de auto zelf, inclusief het onderhoud en pechservice. Dus, ‘Ga toch leasen’!

Het enige wat in je kosten kan afwijken zijn het aantal kilometers die je rijdt. Wanneer je een aanbod krijgt van een maatschappij, is dit vaak op basis van 10.000 kilometer per jaar met een looptijd van vijf jaar. Mocht je meer kilometers rijden, dan ga je extra betalen per gereden kilometer.

Kun je dit van tevoren tackelen? Sluit dan gewoon een contract af voor meer kilometers, zo weet je zeker dat je het vaste maandbedrag is beton kan gieten!

Wat kan je geld?

Als je in de markt bent voor een nieuwe auto moet je eerst een begroting maken. Wat wil en kun je besteden aan een auto. Een auto kopen is een flinke investering en daar heb je simpelweg een enorme bak geld voor nodig.

Er kunnen dan nog zoveel subsidiepotjes zijn voor EV’s en dergelijke. De conclusie is en blijft dat een nieuwe auto kopen, gewoon bizar veel geld kost en bijvoorbeeld niet passend is binnen ons budget. Dus gaan we leasen natuurlijk!

Wanneer je gaat leasen kun je ineens veel meer met je geld! Je rijdt gewoon een nieuwe auto, wat dus anders onmogelijk was geweest, en je rijdt ook nog eens zorgeloos. Je hebt geen omkijken naar het onderhoud van de auto en ook de APK is een fluitje van een cent. Bij Private lease doe je geen aanbetaling en rij je in de nieuwe wagen zodra je contract in gaat en de auto gepoetst en wel bij de maatschappij opgehaald kan worden.

Ga niet zomaar je geld toezeggen aan de eerste maatschappij waar je een leuke deal denkt te spotten. Kijk goed naar alle private lease aanbiedingen om je heen en stap pas daarna met een glimlach in je nieuwe bolide!

Wij hebben een zoektocht van een week of drie achter de rug en zijn terecht gekomen bij een Honda Civic Elegance! Gewoon lekker zorgeloos en ook wel zo prettig een HEV met deze prijzen aan de pomp!

Artikel door: Joshua

Lees ook alles over Subaru Solterra, die maximaal scoort!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram