Extra Exclusieve toegang tot de kaartverkoop van Vrienden van Amstel Live 2022

Extra exclusieve toegang tot kaartverkoop vrienden van amstel live. FSOM

Vrienden van Amstel live | Wat op 15 januari 1998 begon als De Heeren van Amstel Live! Groeide in de jaren erna uit tot een zeer succesvolle muziekshow. De show dankt zijn naam aan het typische Hollandse bruine café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam: De Heeren van Aemstel. Vele tientallen artiesten van Nederlandse bodem traden er de afgelopen 23 jaar op. Denk aan Guus Meeuwis, Frank Boeijen, Jan Smit en natuurlijk Marco Borsato. Ook aankomend jaar belooft De Vrienden van Amstel Live 2002 weer een groot spektakel te worden. Wil jij erbij zijn? Lees dan snel verder!

Vrienden van Amstel live zal wederom een evenement worden dat iets anders ingericht dan vroeger, tijdens dat oude normaal waar we zo vurig naar terug verlangen. Anyway. De kaartverkoop is dus vrij beperkt en om het event toch op een leuke (en commerciële) manier in de markt te zetten, slaan Jumbo en Amstel de handen ineen.

proosten op het leven met de fsom crew bij vrienden van amstel live

Jumbo X Amstel = Vrienden van Amstel live 2022

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Jumbo organiseren ze op vrijdag 28 januari 2022 nóg een extra show. Bij aankoop van 2 Amstel multipacks en/of kratten bij Jumbo ontvang je een actiecode die je toegang geeft tot de exclusieve kaartverkoop van de Vrienden van Amstel live 2022. Uiteraard dient deze samenwerking ook een commercieel doel en zul je wel eerst even de Jumbo app moeten downloaden!

Wij hebben bij FSOM altijd wel zin om naar de grootste kroeg van Nederland te gaan. Dit kon vanaf 13 januari 2022, maar helaas zijn alle shows al uitverkocht. Maar omdat het familiebedrijf Jumbo dit jaar 100 jaar bestaat, organiseert Amstel op vrijdag 28 januari 2022 een extra avond speciaal voor de Jumbo klanten. Dit doe je dus door de Jumbo app te gebruiken en twee Amstel producten te kopen, hierdoor krijg je toegang tot de kaartverkoop. Uiteraard is de kaartverkoop wederom beperkt, dus niet iedereen scoort zomaar een kaartje.

De actie loopt vanaf 10 november t/m 30 november van dit jaar en de kaarten zijn vanaf €42,50 te bestellen. Ik ga gauw aan mijn boodschappenlijstje werken! Tot 28 januari! Cheers.

Artikel door: Joshua DiRegalo
Lees in ons magazine ook over de King of Beers die gaat regeren in Tilburg!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’ en iedere dinsdag een nieuwe episode van Gamebreak.

De zomer is voorbij en dus gaat de bbq weer de garage in. ECHT NIET! Wij gaan gewoon door en natuurlijk vooral met bier & barbecue! 
Door TheDutchBeerDad voor FSOM. 

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram