The Barbarians op Netflix

Barbarians | The Barbarians are coming! Eigenlijk is het zo dat we beter de titel ‘The Romans are coming” hadden kunnen gebruiken, maar we zetten graag de barbaren in de hoofdrol. Want er komt toch een brute serie richting Netflix!

Wij zijn bij de FSOM-redactie al vanaf de pilot aflevering helemaal lyrisch op de serie ‘Vikings’. Inmiddels loopt die serie op haar einde en kondigde we eerder al aan dat er een vervolg op ‘Vikings’ komt in de vorm van ‘Valhalla’.

Barbarians VS The Romans

Vandaag gaan we het niet over Vikingen praten, dat pakken we op een later moment weer. We gaan ditmaal rechtstreeks naar Germanië in het jaar 9 na christus. De Romeinen zijn Europa een het veroveren en komen zo ook aan in Germanië. Hier komen ze de ‘Barbarians’ tegen en daar gaat nou net deze serie over.

Kijk maar eens naar de gruwelijke trailer!

Dit beloofd veel goed en men zegt dat de sfeer en de kwaliteit van ‘Vikings’ geëvenaard wordt bij deze serie. Vanaf 23 oktober is de serie al te zien op Netflix en wij gaan er vast voor zitten. Jij ook?

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Eigenlijk is het zo dat we beter de titel 'The Romans are coming" hadden kunnen gebruiken, want er komt een brute serie richting Netflix!

Lees er alles over bij Fsom!

100 jaar ná Ragnar Lothbrok!
Scoor jou echte Peaky Blinders Flatcap hier!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram