Valhalla is het logische vervolg voor Vikings

valhalla het vervolg van viking op fsom door thedutchbeerdad ign

Waar komende maand het laatste seizoen van Vikings gaat beginnen op History Channel. Draait de geruchtenmolen al geruime tijd op volle toeren, komt er een vervolg? De kogel is wat dat betreft door de spreekwoordelijk kerk, want we kunnen spreken van een logisch vervolg voor de Vikingen, namelijk; Valhalla!

Enorme Fan

Zelf ben ik een enorme fan van deze gruwelijk goede serie. Vanaf het eerste seizoen dat Ragnar Lothbrok, gespeeld door Travis Fimmel die je misschien ook wel kent van Warcraft, in beeld kwam. Ben ik tezamen met zovelen in de ban geraakt van Vikings. Wat een geweld, wat een verhaal, wat een avonturen en natuurlijk niet gehaal onbelangrijk. Deze serie mag zich met recht scharen in de categorie ‘educatief’ if you ask me!

Valhalla

Het knutselen met woorden doe ik voor de hobby, vandaar dat ik eerder al zei dat Valhalla een logisch vervolg is voor de Vikingen. Een vervolg waar menig Viking (lees, fan) uiteraard van droomt!

Viking gaat samen met bedenker Michael Hirst verder. Letterlijk verder, want we gaan een sprong van 100 jaar in de tijd maken. We gaan het avontuur namelijk 100 jaar na Viking weer oppakken. De serie Vikings Valhalla zal een aantal van de beroemdste Vikings laten zien die ooit geleefd hebben, zoals Leif Erickson, Freydis en William the Conqueror. Die laatste is vertaald natuurlijk Willem de Veroveraar, ook bekend als Willem I.

De kogel is door de spreekwoordelijk kerk over het vervolg van Vikings, we kunnen spreken van een logisch vervolg voor de Vikingen, namelijk; Valhalla! afbeelding van ign

Jeb Stuart

Ook Je Stuart, de bedenker van de originele serie en een begenadigd scriptschrijver naar mijn mening, zal betrokken zijn bij Vikings: Valhalla. Dat is voor fans van het eerste uur zeker goed nieuws! Fans van het eerste uur zijn er namelijk van overtuigd dat Jeb er verantwoordelijk is dat Viking op een geweldige manier de tijdreis door de seizoen te maken, zonder een echte dip of domper. Er is eigenlijk gewoon geen slechte aflevering van Vikings. Maar dat is dan weer mijn persoonlijke mening!

Iedereen met een Netflix abonnement kan de orginele serie van Vikings bekijken. Behalve wij in Nederland, want Ziggo heeft namelijk momenteel de rechten gekaapt. Ben je klant van Ziggo, dan kun je alle seizoen bekijken via Movies&Series (Wanneer je bakje goed werkt tenminste! ;-)) Het grootste gedeelte van de opnames zal evenals de originele serie plaatsvinden in Ierland.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings, deze trailer was in 2014 te zien voor aanvang van het eerste seizoen. Of bestel jou Vikings DVD/BluRay natuurlijk bij Bol.com! en proef weer even de sfeer voor aanvang van het nieuwe seizoen!

https://www.youtube.com/watch?v=1j2sXLbzm9U

Artikel geschreven door: Bas – TheDutchBeerDad
Moviegeeksunite @fsommagazine

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM! Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there!

Meer lezen van TheDutchBeerDad?

Biertest Drachten is op zoek naar de bierkenner!
Ga lekker zelf brouwen! Bezoek Brouwland!
De Vlierbloesem IPA uit Wolvega!
Pinkpop 2020 update 20/11!
Wat proeven we vandaag? Aflevering11!
Bestel jij je bieren al bij Beerwulf?
Family Man meets Family Man!

Op Vrijdag 22 november is het eindelijk zover, de tweede editie van Biertest Drachten in 't Smelnehûs . De avond staat onder leiding van internationaal bier sommelier Arvid Bergström en naast het proeven van bier, zijn er uiteraard heerlijke hapjes en live muziek!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] ook mijn artikel ‘Valhalla is het logische vervolg van Vikings‘ over de aankondiging van […]

  2. […] ‘Vikings’. Inmiddels loopt die serie op haar einde en kondigde we eerder al aan dat er een vervolg op ‘Vikings’ komt in de vorm van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram