Lachen, gieren en brullen met Netflix!

Lachen, gieren en brullen met Netflix!

17 augustus 2020 14 Door Peter van de Velde

Humor! Dat is wat we nodig hebben in deze tijden van Corona en sociale onrust. Even verstand op nul en gewoon lekker lachen. Bij FSOM zijn we hier wel fan van en dus hebben Bas/TheDutchBeerDad, Frederic/the.inner.click en ik drie aanraders van comedians om de buikspieren eens aan het werk te zetten. Cancel je weekendplannen, dit weekend heb jij een date met Netflix!

Taylor Tomlinson

Taylor Tomlinson is een revelatie, aldus Frederic. Je verwacht op basis van haar girl-next-door uiterlijk een brave comedy set met typische first world problems maar krijgt een verfrissende cocktail van ongemakkelijkheden tot platvloerse beledigingen. Als die je niet tot bulderlachen aanzetten dan wel haar geweldige mimiek en gevoel voor timing. Boodschap van algemeen nut: bekijk haar Netflix-special niet op een openbare plaats. Mensen zullen denken dat er een zeehond ontsnapt is.

Dave Chapelle

Op zaterdag gaan we ouderwets genieten van Dave Chapelle! Zoals Bas het omschrijft: Dave Chapelle is als vanouds messcherp en schroomde niet zijn ongezouten mening te geven. Of je het er mee eens bent of niet, in mijn geval vaker niet, hij brengt zoals alleen Dave Chapelle dit kan, met veel bombarie. En niet te vergeten humor!

Jack Whitehall!

Nieuwe shows zijn natuurlijk altijd awesome en Jack Whitehall’s “I’m Only Joking” is er zeker een om te kijken! Hoeveel soorten melk hebben we nodig? Waarom is Amerika overal beter in? Deze vragen en zoveel meer worden beantwoord en laten je schaterlachend over de vloer rollen. Heb je na deze show nog niet genoeg gehad? Dan staat zijn show “At Large” ook op Netflix.

Artikel door: PeterDutchPlayStationGamer

Neem snel een kijkje op het YouTube kanaal van FSOM!
Abonneren is uiteraard helemaal GRATIS! Vergeet natuurlijk niet om de FSOM magazine Facebook pagina een like te geven en ons te volgen op Instagram! See you there! Pin je ook mee met FSOM op Pinterest?

Ferry krijgt zijn eigen film! Na de aankondiging van Undercover seizoen 2 op Netflix, is het nu tijd voor een film vervolg. Lees er alles over bij FSOM Magazine.

Meer voor jou!

Bon Jovi – 2020 (the singles) – First Impressions
Remembering Chester Bennington
The Last of Us Part II Review
Ferry krijgt eigen film!
Maneater Review
Golden Oldies – Stephen King’s Misery
Game of Thrones acteur gaat naar hotel California?

Please follow and like us: