Red Hot Chilli Peppers komen met track Black Summer en nieuw album!

Black Summer | Twee jaar geleden was het groot feest voor Peppers fans van het eerste uur toen werd aangekondigd dat de originele line-up weer samen was met de terugkeer van John Frusciante op de gitaar! Maar toen kwam min of meer Covid roet in het eten gooien en moesten we toch nog twee jaar wachten op nieuwe muziek. Maar dat wachten wordt nu beloond met een nieuwe track en aankondiging van een nieuw album!

Unlimited Love

Liefde, dat is wat de wereld nodig heeft aldus de Red Hot Chili Peppers! Of zoals John het bracht op de social media van de band:

We yearn to shine a light in the world, to uplift, connect, and bring people together.

Nu John terug is bij de band en afscheid is genomen van gitarist John Klinghoffer, is het tijd om kennis te maken met de “nieuwe” samenstelling! Dit gebeurd in de vorm van de eerste track Black Summer.

Je kunt de track hieronder bekijken en natuurlijk luisteren. Ik ben alvast aan het grijsdraaien om me voor te bereiden op het album. Want eerlijk is eerlijk, dit smaakt naar meer!

Het album Unlimited Love, waar Black Summer onderdeel van uit maakt, verschijnt op 1 april 2022! En nee, dat is geen grap! Get ready, it’s about to get spicy up in here!

Artikel door: Peter/ @dutchplaystationgamer
Spider-Man No Way Home is een episch avontuur
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] Lees in ons magazine ook alles over het nieuwe album van de Red Hot Chilli Peppers! […]

  2. […] Vorig jaar vierde 5 Seconds of Summer hun tiende verjaardag met een nieuw nummer “2011”. Daarna was een tijdje heel erg stil rondom de band, maar begin maart was daar ineens “Complete mess”. De single is een voorproefje voor het nieuwe album. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram