Tune of the day: Wordt dit een nieuwe TikTok viral?

tune of the day bij fsom magazine

TikTok Viral Tune of the Day | Dagelijks delen wij op onze Social media een Tune of the Day. Dit is een liedje dat om uiteenlopende redenen gekozen is door iemand van onze redactie, of door jou! Misschien wel vanwege een bijzonder verhaal, persoonlijke band, of gewoon omdat het een lekker nummer is. Voor vandaag is het weer een hele bijzondere!

Wil jij ook een Tune Of The Day uitkiezen? Stuur dan een mailtje naar onze redactie. Het mailadres is info@fsom.nl en gebruik als onderwerp: Tune Of The Day. Vertel ons in het kort waarom dit liedje volgens jou Tune Of The Day moet worden en misschien kiezen wij die van jou wel!

Tune Of The Day: 16 maart 2022

Voor vandaag heeft onze redactie unaniem gekozen voor een liedje dat, volgens ons, binnen no time heel hoog op het TikTok Viral lijstje komt te staan. Het nummer van vandaag is ‘Complete Mess’ van 5 Seconds of Summer!

Het liedje gaat over het beëindigen van een relatie en alle rommeligheid dat voortkomt uit zo’n break up. Niet een liedje dat bij iedereen in de smaak valt, maar wel een liedje dat, zeker volgens de kenners, 5 Seconds of Summer weer een beetje terug naar hun roots brengt. Het onderwerp van dit nummer zal ook een beetje de rode draad worden in het nieuwe album dat dit jaar uit komt.

CAUGHT UP IN HEAVEN BUT YOUR HEAVEN AINT THE SAME AND I’VE NEVER BEEN A SAINT, HAVE I

5 Seconds Of Summer

Vorig jaar vierde 5 Seconds of Summer hun tiende verjaardag met een nieuw nummer “2011”. Daarna was een tijdje heel erg stil rondom de band, maar begin maart was daar ineens “Complete mess”. De single is een voorproefje voor het nieuwe album.

Het is het vervolg van de Australiërs hun laatste album CALM, dat ondertussen al twee jaar geleden werd uitgebracht. In die tijd zijn drummer Ashton Irwin en zanger Luke Hemmings aan soloprojecten begonnen en is gitarist Michael Clifford zelfs getrouwd. Ze hebben verder ook totaal niet stil gezeten, want ‘complete mess’ is volledig zelf geschreven en geproduceerd.

Voor vandaag heeft onze redactie gekozen voor een liedje dat, volgens ons, binnen no time hoog op het TikTok Viral lijstje komt te staan. Check het nummer snel als Tune Of The Day bij FSOM Magazine!
Bron: Europosters

Meer over muziek lees je natuurlijk in ons magazine, ben jij trouwens al klaar voor het Holland International Blues Festival?

Samen met de nieuwe plaat kondigde 5 Seconds Of Summer ook aan hun No Shame Tour weer op te pakken. Deze werd uitgesteld vanwege de Cor0na-maatregelen. 2022 zou wel eens het jaar van 5 Seconds of Summer kunnen worden… En die begint misschien wel met een hoge TikTok Viral vermelding!

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad   Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@fsom.nl met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] Check hier de ‘Tune Of The Day’ die volgens ons een TikTok Viral gaat worden! […]

  2. […] Check hier de ‘Tune Of The Day’ gisteren! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram