Opvallen in een zakelijke auto kan gewoon!

Opvallen in een zakelijk auot met velgen.

Opvallen | Het was een druilerige zaterdagmorgen in het plaatsje Dwingeloo in Drenthe, bij de garage waar we altijd gingen knutselen aan onze auto’s was er vanochtend toch wel sprake van een bijzonder moment. Wij waren namelijk niet zomaar aan het knutselen, maar het was de grote dag waar ik al heel lang naar uitkeek. Met mijn zuurverdiende centjes had ik gruwelijk mooie nieuwe velgen voor mij auto gekocht en op deze druilerige zaterdagmorgen gingen deze eindelijk onder mijn auto. Maar waarom doen we dit eigenlijk niet met onze auto vandaag de dag?

Wanneer we over zakelijk rijden praten, denken wij natuurlijk direct een degelijke wagen die van alle gemakken voorzien is. Het merk dat als eerste bij ons op komt, is uiteraard Audi en tegenwoordig is zakelijk rijden de normaalste zaak van de wereld.

Opvallen!

Welke job je ook hebt en met welk doel je ook de kilometers maakt in die zakelijk wagen, waarom bootsen we dat gevoel dat ik op die druilerige zaterdagmorgen had niet gewoon na. Waarom geven we onze zakelijke wagens niet wat meer van ons persoonlijks mee. Een mooie paintjob (waar dit mag natuurlijk, lees hiervoor vooral eerst de kleine lettertjes in je contract!) of superstrakke velgen.

Foto door Craig Adderley via Pexels op FSOM.
Foto: Craig Adderly

Ik heb zelf een Audi A3 gereden en een Audi A6. Die A6 was noodzakelijk na de gezinsuitbreiding, maar is tevens een auto waar je mee kunt aankomen. Ook bij klanten bijvoorbeeld.

Je zakelijk auto iets meegeven waarin jij jezelf thuis voelt is natuurlijk geweldig, zeker gezien de kilometers die veel zakelijk rijders afleggen. Denk bijvoorbeeld aan mooi velgen, bij https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/audi check je de mooiste voorbeelden. Als ik naar mijzelf kijk wil je natuurlijk wel een beetje opvallen, uiteraard zonder dat je een kermis attractie maakt van je auto. Maar een setje strakke velgen, net even een inch groter kan helemaal geen kwaad.

We blijven stiekem nog even bij Audi, want uit onderzoek blijkt ook nog eens dat Audi rijders zeer veel waarde hechten aan mooie velgen onder hun mooi Audi. Nu zijn er velgen die “fabrieks-af” natuurlijk al voldoen, maar wanneer je naar ‘aftermarket’ velgen kijkt kun je ze in geheel eigen stijl uitzoeken. Dichte lichtmetalen velgen of toch liever vijf spaaks?

De keuze is reuze!

De keuze is reuze en waar je vroeger veel moeite moest doen om van die mooie velgen op een druilerige zaterdagmorgen onder je auto te zetten. Kan dat tegenwoordig met een paar muisklikken, zowel het bestellen als een afspraak maken bij je lokale garage.

Even terug naar de kern. Die eerder genoemde druilerige zaterdagmorgen kwamen we al vroeg in actie, de banden om de velgen. Balanceren en dan snel de auto velgen eraf en de nieuwe erop. Terwijl mijn auto nog op de brug stond poetste ik ze nog na. Zelfs toen ze allang schoon waren, het waren immers nieuwe velgen.

Het moment dat de brug naar beneden ging en ik in de auto ging zitten waren er eentje om van te genieten. Dat moment dat je wegrijdt en de reflectie van je auto ziet in de ramen van de gebouwen die je voorbij zoeft. Een moment om nooit te vergeten en eentje die je absoluut weer wilt beleven. Dus geef je wagen vandaag de dag ook gewoon dat stukje persoonlijkheid mee van vroeger…

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

auto onderdelen online bestellen doe je zelf. Let's go shopping op fsom magazine
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] Lees in dit artikel alles over opvallen in een zakelijke auto! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram