GameCast vanaf nu gewoon op Spotify!

GameCast | Jawel dames en heren, het is zover. GameBreak op maandag op FSOM TV en wekelijks en korte GameCast op Spotify! De eerste aflevering staat ondertussen online en is weliswaar nog de juiste toon vinden maar voor mij een geslaagde eerste Podcast! Uiteraard gaan er nog veel meer volgen!

De eerste aflevering vind je onderaan dit bericht maar even een klein beetje toelichting is niet verkeerd.

Let’s talk games

Het wereld wijde web staat vol met podcasts, vlogs, blogs over gaming en alles wat er mee te maken heeft. Wel is de voertaal vaak Engels. Met GameCast en GameBreak proberen we dat te doorbreken en een Nederlandstalige show neer te zetten waarin PlayStation gaming centraal staat. Ik ben niet voor niets de DutchPlayStationGamer.

De eerste PODCAST staat dus NU online. Ook de eerste twee GameBreak aflevering staan reeds op YouTube en vind je ook hieronder, helemaal voor jullie gemak. Tips, tricks, feedback, allemaal welkom! Let’s play!

Er komt nog meer!

In de toekomst gaan we natuurlijk ons best doen om ook live verslag te doen van evenementen, starten met live streams en natuurlijk onze eigen GOTY 2020! De middelen zoals Twitch, een goede camera en microfoon en al die andere gekkigheid zijn we volop mee bezig achter de schermen. Maar helaas moet er ook nog gewoon gewerkt worden dus het is soms roeien met de riemen die we hebben.

Dat we er zin in hebben dat moge duidelijk zijn! Laten we 2020 een beetje subtiel afsluiten, Corona een beetje achter ons laten en in 2021 gewoon keihard knallen. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Artikel door: Peter van de Velde / @dutchplaystationgamer
Volg FSOM Magazine op Instagram en Facebook!

GameCast van FSOM is nu ook te vinden op Spotify!

GameBreak – Aflevering 1 Ubisoft Forward
DISTURBED komt weer met Epische cover!
Lachen, gieren en brullen met Netflix?

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram