Na Zonsondergang Genieten Bij Abdij Koningshoeven

la trappe winter experience artikel afbeelding fsom magazine

La Trappe Winter Experience | De Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven is een klooster van de trappisten in Berkel-Enschot, in dit prachtige stukje van Noord-Brabant kun je normaal gesproken terecht voor zo’n mooie La Trappe Oak Aged. Maar binnenkort kun je er na zonsondergang terecht voor een unieke ervaring!

Op de prachtige locatie in Berkel-Enschot gaan ze, na een succesvolle try-out, een unieke beleving creëren met de prachtige naam; La Trappe Winter Experience!

La Trappe Winter Experience

Tijden deze unieke ervaring kun je uiteraard de bierbrouwerij bezoeken en is er een avondvullend programma om de ‘La Trappe Winter Experience’ vorm te geven. Zo is het begin van de avond al goed, want bij binnenkomst ontvang je een amuse en een drankje naar keuze.

Zodra iedereen gesetteld is, krijg je een prachtige film te zien over het kloosterleven en de historie van de abdij. Dat is een rijke historie, dus voor de liefhebber zal dit geen zware kost worden.

Na de film volgt er een rondleiding langs de verschillende gebouwen die de abdij rijk is en zullen er verschillende thema’s besproken worden. Gelukkig blijven de bieren ook centraal in het verhaal staan en zal er een sfeervol brouwerijterrein ingericht zijn, vol met fakkels en extra verlichting om de ervaring compleet te maken.

Ter afsluiting van de avond, is er een drie gangen diner! Een hoogstaand diner in combinatie met de mooie bieren die de Abdij rijk is. Wanneer je voor het reguliere menu kiest, ga je onder andere genieten van Tartaar van knolselderij met truffel. Een heerlijke flanksteak en een gruwelijke cheesecake als dessert! Uiteraard is er ook een vegetarisch menu beschikbaar, die eveneens zal eindelijk met diezelfde gruwelijk cheesecake!

la trappe winter experience fsom magazine

Tickets voor de La Trappe Winter Experience bestel je op de website van de brouwerij uit Berkel-Enschot. De avond begint om 17.30 en er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar dus vol is vol! Net als je buik na afloop!

Ongeveer een jaar geleden schreef ik een artikel over mijn favoriete bier van dat jaar. Dit was de Derail Olde Ale van Lompoc uit Portland. Deze brouwerij bestaat al een tijdje niet meer, dus dit bier zal de Bierista Top 100 niet gaan halen. Wel ben ik benieuwd naar het bier dat in 2022 het meeste indruk op jouw maakte.

Derail Olde Ale Thedutchbeerdad voor fsom.

Laat het ons weten op Social Media, of beter nog. Als jij het leuk vindt om erover te schrijven. Mail dan jouw smaakbeleving naar info@fsom.nl en misschien gaan wij jouw smaakbeleving wel publiceren!

Artikel door: Bas de Goede (Social media & Untappd: TheDutchBeerDad)

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram