Superheld Mario gaat de Sparks bevrijden in Sparks of Hope!

mario + sparks of hope door kim michaelis bij fsom magazine

Sparks of Hope | Vorig jaar werd aangekondigd dat er een opvolger zou komen van Mario + Rabbids Kingdom Battle. Het bleef lange tijd stil maar nu is er nieuws wat gisteren tijdens de live stream naar buiten is gebracht door Nintendo zelf.

Ubisoft en Nintendo hebben de handen weer in één geslagen en komen 20 Oktober met hun nieuwste pareltje – Mario + Rabbids Sparks of Hope. Deze game is de opvolger van Mario + Rabbids Kindom Battle uit 2017. Waarvan nooit iemand had kunnen voorspellen dat dit een razend populaire game zou gaan worden. Maar niets bleek minder waar, en daarom een prachtige opvolger met een kosmisch verhaal.

Met de Spark of Hope game is het de bedoeling dat je de melkweg red met Mario en zijn vrienden + de Rabbids en de kwaadaardige Cursa verslaat. Stel een team samen en red met dit team in tactische gevechten het universum. Hop van planeet naar planeet. Het doel van de game is om de Sparks te redden die in handen zijn van Cursa. Een kleine side note – Sparks zijn sterachtige wezens en allemaal uniek.

mario + sparks of hope bij fsom magazine met kim michaelis

Waar is Bowser dan?

Er is twist in deze game, want je kunt namelijk Bowser ook inzetten als speelbaar personage. Je verkent tijdens het redden van de Sparks uit handen van Cursa, allerlei verschillende planeten. Tijdens deze ruimtereis neem je het op tegen de handlangers van Cursa.

Je kunt je vijanden te slim af zijn door het innovatieve gevechtssysteem waarin turn-based tactieken gecombineerd worden met real time actie. Tijdens de game ontketen je speciale vaardigheden om zelfs de sterkste vijanden te slim af te zijn. Maar vergeet ook niet de Sparks zelf in te zetten tijdens je reis door de melkweg. De Sparks hebben namelijk speciale vaardigheden om je kans op winnen van Cursa te vergroten.

Sluit jij je aan bij deze missie?

Mario + Rabbids Spark of Hope zal verkrijgbaar zijn voor ongeveer zes tientjes! Wil jij nou echt eens weten wat Cosy Gaming is? Lees dan dit artikel over Cosy Gaming.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram