Niet vergeten! Bekijk de Nintendo Direct E3 2021!

Niet vergeten! Bekijk de Nintendo Direct E3 2021!

11 juni 2021 0 Door Bas de Goede

Nintendo Direct E3 | Het is bijna zover! 15 juni is de Nintendo Direct E3 met alles over de aankomende Nintendo Switch games. Maar dat is nog niet alles…

Op dinsdag 15 juni is het tijd voor Nintendo’s E3 2021 volledig virtuele activiteiten. Kijk om 18:00 uur naar een nieuwe Nintendo Direct-presentatie. Dit duurt ongeveer 40 minuten en zal vooral gaan over Nintendo Switch-games, waarvan het merendeel in 2021 wordt uitgebracht.

Direct na de Nintendo Direct kun je drie uur lang kijken naar Nintendo Treehouse: Live voor uitgebreide gameplayvideo’s van enkele Nintendo Switch-games. Hoe gaaf! Zo heb je gewoon een uniek kijkje in de Nintendo Switch Game-wereld! Na de Nintendo Direct, die in het Nederlands wordt uitgezonden, volgt Nintendo Treehouse. Deze is live te zien op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland. Echter is dit wel volledig in het Engels.

Nintendo Super mario Game and watch op fsom

Expect the (un)expected!

Zo komt bijvoorbeeld Mario naar de Switch met Mario Golf Super Super Rush! Wat ze vermoedelijk verder gaan vertonen zijn de Pokemon Remakes van Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl. Daar kijkt elke Pokemon fan natuurlijk naar uit, maar nog veel toffer is de vooruitblik richting Pokemon Legends Arceus.

Naast Mario Golf Super Rush komt The Legend Of Zelda: Skyward Sword HD dit jaar ook uit en vlak daarna aan het begin van 2022 komen ook nog E3 en Metroid Prime langs. Er zijn ook geruchten dat The Legend Of Zelda: Breath of The Wild 2 voorbij gaat komen.

Dat alles gaan we natuurlijk bekijken op 15 juni vanaf 18.00!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us: