Still Sucks | Nee, Limp Bikzit is niet waardeloos. Integendeel zelfs, het is een van de rockacts waar ik in mijn tienerjaren veelvuldig naar luisterde. Beste album? Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water. Maar het nieuwe album die nu uit is heet wel Still Sucks. Eens zien of de heren het nog kunnen!

Dad Vibes

De eerste single van het album was Dad Vibes en die kwam al net zo onverwacht als het album! De single werd voor het eerst live ter gehore gebracht en de reacties waren wisselvallig om het maar zo te zeggen. Maar het is wel een classic Limp Bizkit track en na toen jaar “afwezigheid” was het wel fijn om te horen dat er nog nieuwe muziek bij de heren in het hoofd zat.

De live versie was voor het eerst te horen op Lollapalooza en voor jullie gemak heb ik de video van het concert toegevoegd om te starten bij Dad Vibes.

Don’t Change

Limp Bizkit is zo’n band die in het verleden wel eens wat geëxperimenteerd heeft met hun sound maar toch het beste uit de verf komt als ze gewoon doen waar ze goed in zijn. De track Dirty Rotten Bizkit knalt dan ook door de speakers in de vorm van herkenbaarheid. Een feest voor de oren als Bizkit fan!

Don’t Change is de eerste slow track op het album en wordt gekenmerkt door de akoestische gitaar. Het is niet helemaal onbekend terrein maar het breekt het album wel lekker op.

I found a love I had lost (I had lost)
It was gone for too long (For too long)

Love the Hate

Limp Bizkit is geen onbekend voor gezeik van hun fans en muziekliefhebbers. Ze groeien niet genoeg mee met hun sound, Fred Durst is een eikel, de muziek is waardeloos, de albums komen niet snel genoeg, er is altijd wel wat. Gelukkig houden ze wel van een beetje haat zoals te horen is in het nummer Love the Hate!

That motherfucker Fred Durst
Is like a Fred-ache, makes my head hurt
Haha, my whole damn body aches
Every time I listen to ‘em I start to shake
Wait, wait a goddamn minute

Zelfspot is dan ook gewoon de beste manier om met het gezeik om te gaan. Want artiesten maken nu eenmaal muziek voor zichzelf en daar mag je dan van alles van vinden. Maar verwacht niet dat ze iedereen kunnen pleasen. Don’t like shit, move along then.

Kort maar krachtig

Still Sucks is het kortste album die de heren op de markt hebben gebracht met net iets over een half uur aan luisterplezier. Knallers en akoestische tracks wisselen elkaar af en weten je prima vast te houden in dat halve uurtje. Ik kan dan ook alleen maar hopen dat ze met hun volgende album niet weer twee keer wisselen van label en dat ze er niet weer 10 jaar over doen om met nieuwe tracks te komen. Want eerlijk is eerlijk, dit smaakt stiekem gewoon naar meer!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

RLimp Bikzit Still Sucks, althans, volgens hun eigen woorden. Maar is dat dan ook zo? Het nieuwe album is uitgekomen en we gaan eens luisteren! Check it out! Lees er alles over bij FSOM!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] door: Peter/ @dutchplaystationgamerLimp Bizkit Still SucksVolg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!Ben je nog geen abonnee […]

  2. […] door: Peter/ @dutchplaystationgamerLimp Bizkit Still SucksVolg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram