Pinkpop pakt groots uit in 2022!

Pinkpop 2022 | Pinkpop, een fenomeen in de muziekwereld, komt volgend jaar eindelijk terug! In 2019 was het laatste Pinkpop evenement omdat in 2020 en 2021 de Corona pandemie roet in het eten gooide. Maar in volgend jaar komen ze weer terug!

Grote namen!

Pinkpop is natuurlijk geen lullig evenement en daar komen dan ook grote namen terecht! We wisten al dat Metallica en Pearl Jam de vrijdag en zaterdag zouden afsluiten. Nu is vandaag de naam van de grote headliner voor de zondag bekend geworden en dat is niemand minder dan Imagine Dragons!

Met een nieuw album in de pocket en dus live weer meer muziek te laten horen is het geen verkeerde keuze. Het nieuwe album wist ook zeker bij ons indruk te maken en we kijken dan ook uit naar de live variaties van dit album.

Maar er is meer!

Maar we weten nog meer namen te vertellen en dat zijn geen kleintjes! Wij hebben natuurlijk voorkeur en kijken vooral uit naar Nightwish, Danny Vera, Royal Blood, Deftones en Queens of the Stone Age! Alle namen die nu bekend zijn staan natuurlijk op een mooie poster en die hebben we voor jullie gemak hieronder alvast toegevoegd.

Pinkpop 2022, het evenement keert na 2 jaar afwezigheid door Corona eindelijk terug! En hoe? Grote mamen voor een groot feest!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze editie van Pinkpop, welke plaats vind op 17, 18 en 19 juni 2022, begint al snel. Dat begint namelijk al vrijdag 5 november! Dus nog een paar nachtjes slapen voor je de kaarten kunt bemachtigen die je het weekend van 2022 gaan bezorgen!

Naar welke act kijk je op dit moment heet meeste uit? Of zijn er acts die je wellicht waar je nu al genoeg van hebt? En welke acts hoop je die nog aangekondigd worden? Wij zijn benieuwd. Laat het weten in de comments!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Rocktober 2021 gaat bijna beginnen en wij gaan onze content daar een beetje op aanpassen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Check it out! Lees er alles over bij FSOM!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram