Lagunitas Komt Met Steun Voor Grootste Dierenasiel Van Nederland

lagunitas en doa bij fsom magazine

Lagunitas | In de bierwereld gaat het hoofdzakelijk om bier. De goede gesprekken aan de stamtafel, over de bierkaart van de bar en het assortiment van de bierspeciaalzaak. Mede daardoor verbroedert bier enorm en dat geldt niet alleen voor bierdrinken mensen…

Afgelopen week overhandigde Lagunitas, u kent de brouwerij vast wel van bepaalde IPA’s, een cheque ter waarde van 7500 euro aan DOA. DOA is het grootste dierenasiel van Nederland en daar kunnen ze deze eurootjes goed gebruiken. Dit bedrag is tot stand gekomen door een initiatief gestart tijden Lagunitas IPA month!

Wat is DOA eigenlijk?

Bij DOA komen dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen hier alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai. Met veel kennis, ervaring en passie zorgen de medewerkers en vrijwilligers bij DOA dat dieren een tweede kans krijgen. 

Wij vinden het fantastisch dat een mooi merk als Lagunitas zich inzet voor onze dieren! Iedere cent helpt om deze kanjers een tweede kans te geven.” Aldus Esther Balfoort, hondenverzorger bij DOA.

Lagunitas steunt DOA

De Dierenvrienden van Lagunitas!

De hond die symbool staat voor Lagunitas is al een kleine hint dat ze de viervoeters een warm hart toedragen.

Het Amerikaanse biermerk Lagunitas zet zich al jaren in voor het welzijn van honden en is een belangrijk onderdeel van de Lagunitas cultuur. Naast dat de hond trots op de verpakking van Lagunitas prijkt, steunen zij ook al drie jaar de Best Friends Animal Society, een organisatie die zich inzet om honden en katten in Amerika een tweede kans te geven. In Nederland is dit het tweede jaar dat er een lokaal initiatief ter bevordering van hondenwelzijn wordt gesteund.

In Nederland hebben we de afgelopen jaren een mooie samenwerking gehad met DOA en we zijn er ontzettend trots op dat we dit jaar zo’n mooi bedrag kunnen doneren.” Aldus Martijn Ophof, Brand Manager Lagunitas. 

Een prachtig initiatief met een vruchtbaar resultaat, daar kunnen ze bij DOA wat mee en voor alle bierliefhebbers die een Lagunitas IPA hebben besteld. Ook jullie zijn natuurlijk de bier drinkende helden in dit verhaal! Proost!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Lees ook over de smaakbeleving van ‘Death By IBU‘ uit Kroatië! Op deze pagina kun je meer over TheDutchBeerDad lezen en natuurlijk is FSOM Magazine altijd op zoek naar leuke samenwerkingen! Ideeën, of wil je zelf over je passie schrijven? Mail dan naar info@fsom.nl.

Biercheque is het cadeau voor bierliefhebbers!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram