Is daten met je lerares een goed idee?

Is daten met je lerares een goed idee?

22 januari 2021 0 Door TheDutchBeerDad

A Teacher | De grote vraag die ons allen vast wel eens bezig heeft gehouden. Is daten met je lerares een goed idee? Of met je leraar natuurlijk! Of het een goed idee is ga je zien in de drama serie ‘A Teacher’.

‘A Teacher’ draait vooral om Claire en Eric. Clair is een jonge lerares in een buitenwijk en Eric is de student die tot over z’n oren verliefd gaat worden op zijn lerares. Een plot dat allicht zo oud als de weg naar Rome is, maar toch ook zeker voer voor een mooi verhaallijn.

Met namen als Kate MaraNick RobinsonAshley Zukerman in de cast beloofd het al veel goeds. ‘A Teacher’ is een productie van FX in de VS en is vooralsnog een limited series. Even terug naar dat daten met je lerares. Zoals je allicht kunt aanvoelen verloopt niet alles op rolletjes, kijk de trailer maar eens…

Zoals de trailer uiteraard verraad (en naar mijn mening toch weer veel te veel prijsgeeft) hebben ze een fantastische tijd en is de liefde wederzijds, maar zodra ze terugkeren naar de “echte” wereld verandert dit alles snel.

Ze worstelen met de complexiteit van de situatie, hun gevoelens en natuurlijk moet het allemaal geheim blijven. Zoals je al kunt verwachten gaat dit laatste sowieso niet lukken met alle gevolgen van dien. Deze mini-serie heeft haar 10 aflevering in december afgerond en zal ook snel voor ons beschikbaar zijn, de geruchten gaan dat Netflix hem snel kijkbaar maakt voor ons!

Artikel door: Bas de Goede / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Dit wil je niet missen!

Deze brute titels voegt Amazon Prime toe!
Mortal Kombat en Cobra Kai in 2021!
De ontmaskering van Undercover!
Het laatste nieuws over A Teacher!

Please follow and like us: