Het afscheid van James Bond komt eraan

Het afscheid van James Bond komt eraan

11 februari 2022 1 Door Bas de Goede

No Time To Die | Het is al decennia een feit. James Bond heeft No Time To Die! Alleen gaat er toch een grote verandering plaatsvinden, want het afscheid van de huidige James Bond komt er nu toch echt aan.

No Time To Die zal vanaf 16 februari beschikbaar zijn op Blu-ray en DVD. De DVD is een echte collectors item uitgave en op Blu-Ray is de keuze wat ruimen en is er een Aston Martin DB5 editie inclusief steelbook! Ook zonder de DB5 is er een steelbook verkrijgbaar, dit scheelt nogal in de aankoopprijs.

Lees hier alle feiten en fabels over de derde film van Boondock Saints.

Afscheid nemen van James Bond

Het afscheid van James Bond komt eraan en dan bedoelen we natuurlijk het afscheid van Daniel Craig als James Bond. Het is dus echt het laatste kunstje van Daniel Craig.

In No Time To Die‘ keert Daniel Craig terug als Ian Fleming’s James Bond naast de grandioze Rami Malek. Bond heeft de actieve dienst verlaten en geniet van een rustig leven op het altijd prachtige Jamaica. Zoals je wel kunt verwachten in een echte actiefilm, is zijn rust van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt en om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie… Een mooi klusje om afscheid mee te nemen en alsnog van een langer durende welverdiende rust.

Het is toch echt zover. Het afscheid van James Bond komt eraan! Het laatste kunststukje  is een feit en binnenkort ook bij jou thuis te zien. Lees er alles over bij FSOM Magazine.

Bonus!

De Blu-ray, Dvd en VOD bevatten ook nog een hoop extra’s. Zo zit er ruim 45 minuten aan extra materiaal bij in de vorm van vier exclusieve features. Uiteraard in 4K Ultra HD Beschikbaar. Hiermee kunnen kijkers ook een blik achter de schermen werpen.

Verder zit er ‘A Global Journey’ bij, waarin je meegenomen wordt langs een aantal exotische locaties. Uiteraard ook op Jamaice, waar James Bond even probeerde te genieten van zijn welverdiende rust. Jamaica is natuurlijk het spirituele thuis van James Bond en ook nemen de makers je mee naar Italië, Noorwegen en Schotland. Ook zit er een toelichting bij hoe de acteurs het filmen op dit locatie hebben gevonden.

Check hier de review van de Netflix kraker ‘Don’t Look Up’.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us: