Ben Affleck en Ana De Armas zorgen voor opwinding op Prime Video!

deep water opwinding bij prime op fsom magazine

Deep Water | Het is al een tijdje geleden dat we te horen kregen dat de veelgeprezen Britse regisseur Adrian Line, die ken je misschien wel van Fatal Attraction! Met een nieuw pareltje zou komen en dan niet zomaar eentje, maar eentje die voor opwinding gaat zorgen!

AdrianLine komt namelijk met een Erotische thriller! Hierin volgen we het verhaal van een welgesteld echtpaar dat de kwaliteit van hun huwelijk steeds verder ziet afbrokkelen. Jaloezie en wantrouwen zijn de daders en komen van beide kanten steeds prominenter naar de voorgrond.

Tease me! Tease me! Daar is de teaser trailer van Deep Water eindelijk! Ben Affleck en Ana De Armas gaan voor opwinden op Prime Video zorgen! Lees er alles over bij FSOM Magazine!

Tease me!

Het echtpaar Vic en Melinda Van Allen uit New Orleans wordt niet door de minste vertolkt. Namelijk Ben Affleck (Gone Gril, Good Will Hunting) en Ana De Armas (Knock Knock, No Time To Die) geven het echtpaar fysieke vorm in Deep Water. Over fysieke vormen gesproken…

Om je alvast kennis te laten maken op welk (hellende?) vlak dit echtpaar zich bevindt, kun je nu vast de teaser trailer bekijken.

In Deep Water gaat het vooral om provocatie, kat-en-muisspelletjes, hersenspinsels die realiteit worden. Soms zelfs met dodelijke afloop, want er ontvouwd zich naarmate de film vordert nog een luguber aspect. Daarover later meer, want deze teaser is vooral gewoon heel erg hitsig en doet vermoeden dat er in ieder geval ook nog lichamelijke belangstelling is tussen Ben en Ana.

Wil jij de film binnenkort zien? Zorg dan dat je Prime Video hebt, want daar gaat de films rechtstreeks naartoe!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Psst! Lees hier alles over de Vikings: Valhalla cast!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram