Vijf redenen waarom je vandaag nog HBO Max in huis moet halen!

hbo max fsom magazine

HBO Max | Bij FSOM Magazine houden we je uiteraard op de hoogte van al het nieuws op het gebied van films, series en streamingdiensten. Het zal je niet ontgaan zijn dat HBO naar Nederland is gekomen om ook hier de harten van film-serieliefhebbers te veroveren. Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom ze dit gaat lukken.

Reason Number One

Wanneer je uiterlijk 31 maart 2022 een abonnementje neemt op HBO Max betaal je ten alle tijde maar 50% van de maandelijkse kosten die de dienst in rekening gaat brengen.

Tuurlijk zullen ze het maandbedrag in de toekomst een keer verhogen, maar HBO Max heb je nu al vanaf 2,99 in plaats van 5,99. Mocht het in de toekomst duurder worden, laten we zeggen: 7,99. Dan betaal je alsnog maar 3,99 per maand. Simpelweg omdat je er al eerste bij was! Het abonnement afsluiten kun je hier doen.

Reason Numer Two

De tweede reden is een hele persoonlijke voor mij. Het is geen algemene mening en het is niet op de redactie besproken, maar aangezien ik dit artikel zelf tik, laat ik me door niets of niemand beïnvloeden! De tweede reden is namelijk ‘DUNE’. Punt.

HBO is in Nederland! Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom HBO Max erin slaagt jouw hartje te veroveren!

Reason Number Three

Naast de streamingdienst is HBO ook eigenaar van onder andere filmmaatschappij Warner Bros en heeft het de helft van de aandelen van televisie netwerk The CW. Ook bezit het bekende kanalen zoals Cartoon Network en Adult Swim. Hierdoor kan HBO Max putten uit een enorme library van films en series en ben je verzekerd van uren, dagen, weken, maanden, jaren(?) kijkplezier.

Naast alle nieuwe titels van onder andere WB, kent HBO Max ook een enorm archief aan klassiekers. Wat dacht je van de stokoude klassiekers als Casablanca, North by Northwest en Gone with the Wind bijvoorbeeld.

Mede door het aanbod zal HBO Max een geduchte concurrent van Netflix worden. Netflix heeft een enorm aanbod aan films en series en bezit het talloze eigen producties (Evenals HBO), maar de prijs van een Netflix abonnement is de afgelopen jaren bijna verdubbeld.

Reason Number Four

Ter aanvulling moeten we natuurlijk ook nog even benoemen dat de hoeveelheid content echt enorm is. Zo is alles van The Big Bang Theory te zien bij HBO Max. Dit betekend automatisch dat de serie verdwijnt van Netflix en ook Friends zal volledig beschikbaar zijn bij HBO Max.

Daarnaast tref je een breed scala superhelden aan uit DC Extended Universe en HBO heeft een fors aanbod aan retegoede series. Wat dacht je van Succession, White Lotus of de gloednieuwe prequel serie Game Of Thrones. En ook kun je niet meer vluchten van de Noorse spektakelfilm The Wave. Er komt ook nog een serie aan die gebaseerd is op, misschien wel, de allerbeste game ooit! Last Of Us!

last of us bij hbo max op fsom
Foto: FfredericC

Reason Number Five

Bij deze titel bedenk je natuurlijk even lekker die dikke trompet van Mambo Number 5 erbij!

Matrix Resurrections check je natuurlijk ook bij HBO Max, wij schreven hier al een toffe huiskamer review over die je volledige kunt herbeleven. Maar dat is natuurlijk niet dé vijfde reden, al had dat zomaar gekund!

Wat het allermooiste in het leven is. Is een bepaalde garantie. Iets om je aan vast te houden en om naar uit te kijken! Daarom is niet alleen die garantie van 50% korting op je abonnement een prettige zaak, maar ook het feit dat je verzekerd bent van de allernieuwste titels.

Alle producties die binnen het network zitten, zijn altijd 45 dagen na première, op het witte doek te zien bij HBO max. Zo kan het zijn dat je het niet nodig vind om de nieuwe Elvis film, of dat je binnenkort ‘Salem’s Lot’ van Stephen King liever niet in de bioscoop wilt kijken. Misschien wel omdat je bang bent en helemaal niet van Elvis muziek houdt. Toch wil je ze zien, dit kan dus sowieso 45 dagen na de première. En dat ook nog eens voor een scherp bedrag per maand, want de prijs van HBO max is meer dan concurrerend met de conculega’s van andere diensten.

HBO is in Nederland! Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom HBO Max erin slaagt jouw hartje te veroveren!

Hoeveel films denk je dat er van de Bucket List Top 100 op HBO Max staan!? Veel kan ik je verklappen, en als dikke bonus roep en schrijf ik alleen nog even Band Of Brothers, The Sopranos en Boardwalk Empire! Laat mij even weten wat jij het eerste gaat kijken bij HBO Max! Have Fun!

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad  

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@vanerpdranken met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

3 reacties

  1. Een.van de eerste dingen is Young Sheldon. Nadeel is dat er nog geen Nederlandse ondertitels bij zitten. Verder is het aanbid groot en groots!
    Laat de rest nu maar komen

    1. Young Sheldon had inderdaad ook in het rijtje mogen staan 😉 😛

  2. […] names“. De serie is uiteraard te zien bij HBO Max! Heb jij nog geen HBO Max? Lees dan hier de vijf redenen waarom HBO Max niet mag ontbreken in jouw lijstje […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram