Elden Ring geeft nieuwe franchise vliegende start

elden ring geeft fromsoftware en bandai namco een vliegende start

Bandai Namco | Dat Elden Ring een juweeltje zou gaan worden werd al lang verwacht door alle game liefhebbers, tot overmaat van ramp werd de game eerst ook nog even uitgesteld. Maar nu is die vliegende start van de nieuwe franchise achter Elden Ring toch echt een feit!

Het begin van Elden Ring

Voor onze website schreef Peter al eerder over zijn eerste uren in Elden Ring.

Die eerste uren zijn cruciaal in een game als Elden Ring. Je krijgt in korte teksten op het scherm uitleg over bepaalde acties zoals een backstab, hoe je magie kunt gebruiken en hoe je kunt locken op een vijand. Ook komt er dan even snel iets voorbij over upgrades en over verschillende vijanden en bosses en je steed en hoe je moet upgraden en hoe je moet vliegen en een basis kapot kunt schieten en hoe je de wielen van je auto moet wassen. Ohw wacht, ik dwaal een klein beetje af.” – Peter aka Dutchplaystationgamer

Lees het volledige verslag over de eerste uren in Elden Ring in ons magazine. Peter neemt je uitgebreid mee en geeft je nog wat tips!

elden ring zorgt voor vliegende start. Lees er alles over de titel van FromSoftware en Bandai Namco bij fsom magazine

Records voor Bandai Namco en FromSoftware

“Co-ontwikkeling tussen FromSoftware en BANDAI NAMCO Entertainment heeft deze nieuwe actie-RPG, ELDEN RING, tot leven gebracht, die de 12 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd heeft overschreden,” voegde Yasuo Miyakawa, President en CEO van BANDAI NAMCO Entertainment Inc. toe. 

“Ik wil graag van deze gelegenheid gebruikmaken om mijn dank uit te spreken aan al onze fans die ELDEN RING in hun gameleven hebben opgenomen. Ik ben erg trots dat ik betrokken ben geweest bij het tot leven brengen van zo’n prachtige en fantastische game met FromSoftware, onder leiding van Director Miyazaki, en met George R. R. Martin.”

Ja, dat leest u goed. De game verkocht in no time al 12 miljoen exemplaren sinds de release op 25 februari tot aan 14 maart! De game is te beschikbaar op Xbox en Playstation.

Met ELDEN RING brengt FromSoftware hun kenmerkende zorgvuldig vervaardigde universum en verhalen tot leven, zoals bedacht door Hidetaka Miyazaki, maker van de invloedrijke DARK SOULS-videogameserie, en George R.R. Martin, auteur van The New York Times’ best verkochte fantasy-serie, “A Song of Ice and Fire.”

Spelers kunnen in de game hun eigen pad uitstippelen in de uitgestrekte en naadloze wereld van The Lands Between, te voet of rijdend op Torrent, hun vertrouwde Spectral Steed. Exploratie is werkelijk eindeloos in deze wereld vol wonderen, maar gevaren liggen op de loer om elke hoek… So be aware!

Uiteraard komt Peter snel met een vervolg over Elden Ring en tot die tijd zijn wij reuze benieuwd wat jullie ervaringen zijn met de game. Laat het ons weten en praat mee op Facebook en Instagram!

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad   Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@fsom.nl met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] nieuwe religie. Alles kan en alles mag, maar vergeet nooit je doel: Heersen! Wist je trouwens dat Elden Ring voor een vliegende start van de franchise heeft […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram