Melodie des tages – Het nieuwe geluid van Rammstein

tune of the day bij fsom magazine

Zeit | Rammstein maakte afgelopen week bekend dat 29 april hun 8e album gaat verschijnen. We moeten nog even geduld hebben, maar gelukkig hebben ze osn “Zeit” al gegeven…

“Zeit” is de fonkelhagelnieuwe single van het aankomende album van de Duitse metalband. De single is tevens de titel van het album en betekend “tijd”. Het is een prachtige ballad, met een heerlijke climax. De bandleden zeggen zelf het volgende over dit nummer: “this song deals with transience, our mortality and the precious, fleeting happiness of the perfect moment. Luister zelf maar!

Melodie des Tages

De Director Robert Gwisdek was verantwoordelijk voor de productie die gedaan werd door Kreisfilm GbR. Dit productie bedrijf uit Berlijn werkte al vaker aan grote projecten. Het vernieuwende geluid van Rammstein is een prettige voorbode in afwachting van het nieuwe album “Zeit” volgens ons.

Vooral die opwaartse ruigheid die het nummer na ruim 2,5 minuut laat horen, werkt heerlijk opzwepend!
Uiteraard krijg je van ons ook nog even de lyrics erbij, zodat je je Duits even een niveautje kunt opkrikken!

Het achtste album van Rammstein komt eraan en vlak daarvoor releasen ze natuurlijk een dikke singel, deze single draagt de naam "Zeit" en is vandaag tune of the day bij FSOM magazine, oftewel: Melodie des Tages!

Check hier ook de Tune Of The Day van afgelopen vrijdag!

Artikel door: Bas de Goede / thedutchbeerdad   Untappd & Instagram: thedutchbeerdad 

Wij zoeken bloggers! Vind jij het leuk om te schrijven over jouw passie en heb je talent? Stuur dan een mailtje naar info@fsom.nl met als onderwerp: Bloggers gezocht! Je leest meer over het ontstaan van FSOM Magazine op de ‘over ons‘ pagina.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram