El camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad?

El camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad? TheDutchBeerDad op FSOM over de trailer van El Camino. Binnenkort op Netflix!

Zomaar ineens stond er een video #33 als trending op YouTube. Een zeer bekende gezicht zeer groot in de spotlight. El Camino was daar! Naast het feit dat El Camino een pick up truck is en eigenlijk “de weg” in beide betekenisvormen betekend. Is El Camino ook de film ná Breaking Bad. Toch?

El Camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad? Ik weet het niet, want de film staat nog niet op Netflix. Maar wat ik wel weet is dat alle fans van de epische serie ‘Breaking Bad’, hun borst nat kunnen maken. Check de trailer eerst maar eens en oordeel zelf!

Breaking Bad dé film!

Oke, first of all… Wat een badass trailer, er circuleert nog meer beeldmateriaal in de vorm van teaser trailers en dergelijke, maar deze moet je gewoon gezien hebben! Vanaf 11/10 is El Camino beschikbaar voor Netflix gebruikers en later ook op AMC in de states.

Geruchten over een vervolg op de seizoensfinale van Breaking Bad in 2013, gingen er al geruime tijd. Wat zeg ik; Al jaren! Pas in 2017 benaderde Vince Gilligan, tevens de bedenker van de serie Breaking Bad, Aaron Paul (Jesse natuurlijk!) over een mogelijk vervolg op de serie. Direct werden er geheime plannen gesmeed en begonnen ze aan het einde van 2018 in het supergeheim te filmen in Mexico.

El camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad? TheDutchBeerDad op FSOM met de trailer van El Camino.

Pas in Augustus kwam naar buiten dat ‘El Camino’ de film zou worden ná Breaking Bad! Dat is in de huidige tijd der technologische mogelijkheden én Social media natuurlijk, een wonder! Ondanks dat de trailer in grote lijnen aangeeft dat het verhaal verder gaat, althans wat betreft Jesse Pinkman, waar de serie is gestopt. Blijft er voldoende voor de fans over om te fantaseren.

Is El Camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad? Mijn vermoeden is dat laatste en misschien beuken ze hierna ook nog wel een vervolg van El Camino uit. Wow! Misschien zien we Walter zelfs nog eens ten tonele verschijnen als ze echt lef hebben!

El camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad? TheDutchBeerDad op FSOM met de trailer van El Camino.

Artikel door: Bas de Goede – TheDutchBeerDad
TheDutchBeerDad op Instagram & Untappd. Mijn YouTube video’s check je op FSOM tv! Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!

El camino, het echte einde of gewoon een vervolg van Breaking Bad? TheDutchBeerDad op FSOM met de trailer van El Camino. Logo

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Heb jij dit al gezien?

HET EINDE VAN BREAKING BAD UITGELEGD DOOR ‘LOOPER’
BREAKING BAD IN EEN VETTE BLU-RAY BOX!
DE LAGERBIEREN VAN BIERVERBOND UIT AMSTERDAM
HET BEST GEKROONDE BIER VAN NEDERLAND!
FROZEN 2 KOMT EINDELIJK AAN!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

2 reacties

  1. […] SEMETARY (2019) MOVIEREVIEWEL CAMINO, HET ECHTE EINDE OF GEWOON EEN VERVOLG?FROZEN 2 KOMT ER EINDELIJK […]

  2. […] SEMETARY (2019) MOVIEREVIEWEL CAMINO, HET ECHTE EINDE OF GEWOON EEN VERVOLG?FROZEN 2 KOMT ER EINDELIJK AAN!CHILD’S PLAY […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram