Disney nieuws! Er komt een tweede deel van Vaiana!

Disney nieuws! Er komt een tweede deel van Vaiana!

8 oktober 2019 0 Door Bas de Goede

Zoals we kortgeleden ook al aan jullie lieten weten dat het tweede deel van Frozen er nu echt bijna is. Zo kunnen we jullie nu ook het blijde nieuws geven dat de avonturen van de dappere Vaiana een vervolg krijgen! Disney liefhebbers en natuurlijk Papa’s en mama’s lees dus snel verder!

Vaiana (Moana) deel twee komt eraan! Disney kwam met dit goede nieuws naar buiten en nu nog even wachten op de eerste trailer!

Dat Vaiana een klassieker in spé is, was al snel duidelijk wat mij betreft. De liedjes blijven in je hoofd zitten en wanneer je een keer in de file staat betrap je jezelf erop dat je toch stiekem aan het neuriën bent. Vergeet ook vooral niet dat we in het eerste deel, althans in de Engelstalige variant, de enige echte Dwayne ‘The Rock’ Johnson hebben horen zingen! Vergeten? Check dan snel dit fragment.

What can I say? You’re Welcome!

Er komt een tweede deel van Vaiana en dat is prachtig nieuws wat mij betreft! Vaiana (Moana) van Motunui gaat weer prachtige nieuwe avonturen tegemoet en uiteraard kun je hier de trailer checken…

Helaas is die er nu nog niet! Er gaan wel een aantal door fans in elkaar geknutselde filmpjes rond, maar er is niet gezegd dat dit ook maar iets te maken heeft met de vorm waarin Vaiana 2 gegoten gaat worden. De geruchten molen draait op volle toeren. Er is gelukkig al wel bevestigd dat we zowel Dwayne als de schattige Auli’i Cravalho opnieuwe de rollen gaan invullen van Moai en Vaiana!

Binnenkort komen we natuurlijk wél met de trailer, tot die tijd kijken we eerst uit naar Frozen 2 en Spies in Disguise!

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!

Meer Films en Series!

PET SEMETARY (2019) MOVIEREVIEW
EL CAMINO, HET ECHTE EINDE OF GEWOON EEN VERVOLG?
FROZEN 2 KOMT ER EINDELIJK AAN!

Er is bier van eigen bodem binnen gekomen. Letterlijk bier van eigen bodem! Wil jij weten welke biertjes, ga er dan maar rustig voor zitten en kijk wat er in het Unboxing filmpje uitgepakt word door TheDutchBeerDad op FSOM tv!

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl
Please follow and like us: