de comeback van pippi langkous

Toen de geruchten mij ter ore kwamen over de comeback van Pippi Langkous, kon ik ze eerst niet geloven. Maar het is echt waar, Pipi Langkous gaat haar comeback maken. Ze krijgt namelijk haar eigen film, deze wil ik zeker weten aan mijn dochters laten zien.

Pippi is Nostalgie

De comeback van Pippi Langkous is er eentje die lang op zich heeft laten wachten, toen mijn oudste klein was heb ik Pippi wel eens aangezet op YouTube en ze was meteen verkocht. Alhoewel ik er zelf nu een beetje vreemd van op kijk dat de synchronisatie bij vlagen van een bedroevend niveau is, is de nostalgie die uit mijn hypermoderne tv knalt haast onmeetbaar!

De comeback van Pippi Langkous gaat er dan toch echt komen. Pippi is inmiddels in de categorie nostalgie in te delen, maar ze gaat eindelijk haar comeback maken. FSOM
Bron: Pinterest

Pippi is de roodharige superheldin die voor niets of niemand bang is, alles durft en ook nog eens beresterk is. Een oneindige voorraad aan zelfvertrouwen zorgt ervoor dat onafhankelijk door het leven vliegt. Dit zijn zelfs, opvoedkundig gezien, dingen die ik mijn dochter mee geef in de opvoeding. Je kan alles bereiken wat je maar wil, alles doen wat je wil. En uiteraard ook nog eens je vriendjes en vriendinnetjes helpen.

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump is de originele titel waarmee Pippi ten tonele kwam in Zweden. De originele afleveringen en korte films zijn medio 2019 in bijna 80 verschillende talen vertaald en de culturele impact die Pippi heeft gemaakt is enorm. Zo kon je in Zweden destijds met je bibliotheekkaart naar het theater om Pippi te bekijken.

Daarnaast komen haar sokken sowieso weer in de mode! 😉

Pippi The Movie

Wat mogen we verwachten van de film? Er is nog niet heel veel duidelijk. Maar wat we wel weten is dat de productiemaatschappijen die Paddington nieuw leven in bliezen zich ermee gaan bemoeien. Daarnaast werk ook David Hayman aan de film mee, hij is mede verantwoordelijk voor een van de populairste filmreeksen ooit. Namelijk de Harry Potter films!

Deze kent iedereen!

De film gaat sowieso een live-action film worden en dus géén animatie film. Er is verder nog weinig bekend gemaakt over het verhaal en de invulling van de film. De mensen die zich hiermee gaan bemoeien hebben al wel aangegeven dat ze, no matter what, het literaire standaard van Astrid Lindgren in ere willen houden.

Nu is de grote vraag natuurlijk, wie gaat Pippi Langkous spelen?

Artikel door: Bas – TheDutchBeerDad
Vergeet niet om je te abonneren op ons FSOM YouTube kanaal, dat is namelijk ook nog eens helemaal GRATIS!

Meer Films en Series!

PET SEMETARY (2019) MOVIEREVIEW
EL CAMINO, HET ECHTE EINDE OF GEWOON EEN VERVOLG?
FROZEN 2 KOMT ER EINDELIJK AAN!
CHILD’S PLAY 2019

De comeback van Pippi Langkous gaat er dan toch echt komen. Pippi is inmiddels in de categorie nostalgie in te delen, maar ze gaat eindelijk haar comeback maken. FSOM

Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nlPlease follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram