Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake

12 mei 2019 5 Door Peter van de Velde

Afgelopen donderdag was de tweede State of Play. Zelf had ik daar niet zo’n erg in. De eerste State of Play viel me wat tegen en ik zat zelf in de Ziggo Dome ten tijde van de State of Play om te gaan genieten van Mumford and Sons. Mijn verbazing was dan ook groot toen mijn goede vriend van PS4-Custom.nl mij een trailer toestuurde van de Final Fantasy VII Remake!

The E3 of Dreams

Helemaal terug in 2015 was daar een klein gaming evenement genaamd E3. Velen herinneren zich deze E3 als de E3 of Dreams! Toen werd namelijk de Final Fantasy VII Remake aangekondigd en de om te zeggen dat het dak er wereldwijd afging is denk ik een understatement. We schrijven ondertussen echter 2019 en we wachten dus al bijna 4 jaar op meer informatie. En ineens was daar de State of Play van donderdag 9 mei 2019. Een klein vreugdedansje want Final Fantasy VII Remake leeft nog wel degelijk!

Wat valt op?

Allereerst de makeover van de Final Fantasy VII Remake. Cloud en Jessie hebben een makeover gehad en we zagen Barret en Aerith in actie in de trailer die welgeteld 67 seconden duurde! Zelfs Sephiroth maakte nog even zijn opwachting.

Verder zagen we al een aantal Shinra soldaten, monsters en robots voorbij komen die echt wel eer doen aan het origineel. Gezien de beelden proberen ze ook erg dicht bij het origineel te blijven. Zie de foto hieronder zoals de fans dat al even fijn hebben zitten uitpluizen.

Wat weten we nu eigenlijk?

Nog niet zo heel veel want men houdt de lippen verder nog stijf op elkaar tot de E3 (de trailer gaf aan, meer in Juni). Wat we al wel weten is dat deze remake niet als een kant en klaar product op de markt komt. Men heeft het over episodische releases. Wat hiermee precies bedoeld wordt is nog wat onduidelijk. De ene zegt dat we dit moeten vergelijken met de release van Final Fantasy XIII, de ander verwacht meer in de vorm van verhaal episodes als een tv serie of de Telltale/Life is Strange games. Wat het daadwerkelijk gaat worden moeten we nog even afwachten.

Wat het dan ook maar moge zijn, ik ben al lang blij dat we na 4 jaar eindelijk weer beelden hebben gezien van Cloud, Barret, Jessie en Aerith.

Prijsvraag!

Omdat we zo blij zijn met de release van de trailer hebben we samen met PS4-custom.nl bedacht om twee mensen gelukkig te maken met een stickerset voor een PlayStation 4 controller. Wil je deze set graag winnen?

Beantwoord dan de volgende vraag:

Weet jij het goede antwoord? Stuur dan een e-mail met je naam en adres naar DutchPlayStationGamer en wie weet win jij een van deze felbegeerde stickersets! Wij doen niets met je gegevens na het kiezen van een winnaar en je komt niet op een mailinglijst!

Dit artikel is geschreven door: Peter van de Velde / DutchPlayStationGamer


Wil je meer weten over FSOM of zie jij een samenwerking wel zitten?
Aarzel dan niet en neem contact op! 
Info@fsom.nl

Speciaal voor jouw geselecteerd!

Days Gone – Review
Assassin’s Creed III Remastered Review
Until Dawn – Rush of Blood VR Review
Sekiro – Shadows Die Twice Review

Please follow and like us: