Endangered Species is de Survivalmovie van 2021

rebecca romijn in endagered species bij fsom

Endangered Species | De survivalmovie van 2021 komt wat ons betreft uit op 28 mei van dit jaar en staat onder creatieve leiding van M.J Basset. Je kent hem misschien wel van de film Solomon Kane of de iets recentere film Rogue, die sindskort ook te zien is op Netflix. Anyway! We gaan gedwongen in de survivalmodus, ga je mee?

Endangered Species draait om een bevoorrecht Amerikaans gezin waarin je onder andere Rebecca Romijn zult tegenkomen. Deze bijna 50 jarige schoonheid heeft Nederlandse werd geboren in Californië, maar heeft zeker Nederlandse roots. Haar moeder leerde haar vader namelijk kennen tijdens een uitleveringsprogramma onder studenten. Haar moeder kwam vanuit de VS, werd verliefd en niet veel later vertrokken ze naar de VS.

Het gezin wilde graag een avontuurlijke vakantie in Kenya (en die gaan ze krijgen ook), maar tegelijkertijd wel in luxe. Een mooi vakantiehuisje en hulp van velen. Eenmaal vertrokken uit de comfort van het resort krijgen ze op wel heel bijzondere wijze autopech. Kijk de trailer hieronder maar eens en je snapt direct wie de ‘Endagered Species’ zijn…

De Film!

De film komt dus uit in mei en de trailer beloofd in ieder geval een hoop vermaak. Van M.J Basset mag je de nodige actie verwachten en als ze niet alles al in de trailer verklappen, gaan we dat in ieder geval krijgen. Ik hoop wel dat de special effects beter zijn dan in Rogue, met de beeldschone Megan Fox, want in die film waren ze regelmatig onder de maat. Op IMDB scoort de film slechts een 3,9 en Rotten Tomatoes zegt 70% score.

Dus geen auto, geen bereik met je mobiel en de insuline spuitjes zijn gesneuveld. Gaan Rebecca Romijn, Philip Winchester (Yes, die speelt ook in Rogue!) en Isabel Basset (Hey, een bekende achternaam) het redden als Endagered Species. Of sneuvelen ze voortijdig in de wildernis. Uiteraard spelen er nog wat meer mensen een rol en ook de stropers spelen een leuke rol. De verhaallijn geeft voldoende munitie voor een rollercoaster aan actiescènes en wij kijken dan ook uit naar Endagered Species. Jij ook?

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad Het artikel ‘Stop being so busy‘ wil je ook niet missen!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Uitgekookt .nl is de gemakkelijke maaltijd. FSOM
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram