Samen met 10.000 mensen naar het Startschotgala

Feesten bij het startschotgala

Startschotgala | Zaterdag 1 mei is het evenemententerrein ‘De Schans’ in Lichtenvoorde het decor van het Startschotgala. Dit evenement is onderdeel van de fieldlab experimenten die vanuit een initiatief van de overheid in diverse sectoren georganiseerd worden. Wil jij feesten bij dit event, lees dan vooral verder…

Tienduizend feestvierders mogen zij aan zij eindelijk weer eens goed genieten en een enorm feestje bouwen. De vraag is natuurlijk; weten de bezoekers nog hoe ze een feestje moeten bouwen en hoe er gedanst en gezongen kan worden binnen de anderhalve meter?

De Feestfabriek gaat in ieder geval qua organisatie zijn best doen en haalt alles uit de kast om er een spetterend feest van te maken. Zelf met vuurwerk en Mental Theo! Een grote festivaltent en het strand van de Schans zijn onderdeel van het decor van het Startschotgala, maar de bezoeker kan ook rekenen op grandioos vuurwerk!

Het Startschotgala

Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek: “Wij zijn verheugd met het vertrouwen van diverse overheidsinstanties en Fieldlab Evenementen om een omvangrijk testfestival in het oosten van het land te mogen organiseren. De Feestfabriek is in dit geval verantwoordelijk voor de gehele productie van het festival, zoals het regelen van de vergunningen tot aan programmering. Mede dankzij de goede samenwerking met zowel gemeente Oost Gelre als alle hulpdiensten kunnen we dit Startschotgala realiseren en gezamenlijk een bijdrage leveren aan een veilige en verantwoorde manier om evenementen in de toekomst weer toegankelijk te maken voor een groter publiek.” 

Naast Mental Theo zijn er nog veel meer artiesten van de partij (letterlijk!). Wat dacht je van de Paloma’s, The Dirty Daddies en FeestDJRuud!

Zaterdag 1 mei is het evenemententerrein 'De Schans' in Lichtenvoorde het decor van het Startschotgala. Wil jij ook weer feesten?

Lees er alles over bij FSOM!

Feestfabriek X Fieldlab

Wat betekend het nou om deel te nenem aan zo’n fieldlab event. Bij de Fieldlab-festivals wordt gekeken hoe op een veilige manier feest kunt vieren tijdens de coronacrisis. Het doel is om een risicoanalyse te kunnen maken op basis van de gedragingen van de bezoekers op het festivalterrein. Waar tijdens andere testevents bezoekers nog een tag (apparaatje om bewegingen te monitoren) moesten dragen, zal dat tijdens dit event niet zo zijn. Wel moeten alle bezoekers zich voor én na het evenement laten testen op het coronavirus. Aan de toegangspoort moet een negatief test overlegd worden. Voor dit test-event geldt verder dat de bezoekers een mondkapje dragen. 

Ons online magazine is niet de juiste plek is om je te adviseren hoe je hiermee om moet gaan en aan welke voorwaarden je bijvoorbeeld moet voldoen. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de website van het Startschotgala. Ik ben zelf tegenstander van een test-samenleving, maar ik wil graag de mensen die er anders instaan informeren over zaken die voor bedrijven binnen de branchè in

Praktische informatie: Tickets kunnen worden aangeschaft vanaf vrijdag 16 april, 11.00 uur, via www.startschotgala.nl. Het toegangsbewijs is persoonsgebonden, aangezien de houder van een ticket geregistreerd moet staan en bereikbaar moet zijn voor de organisatie. Een ticket gaat je 30 euro kosten. Hier zitten geen servicekosten aan verbonden. Parkeren is gratis. Minimale leeftijd voor dit evenement is uiteraard 16 jaar. Ga jij naar het Startschotgala?

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad Het artikel ‘Stop being so busy‘ wil je ook niet missen!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Uitgekookt .nl is de gemakkelijke maaltijd. FSOM
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram