Door deze films wordt het een geweldige filmzomer!

geweldige filmzomer bij fsom magazine

Filmzomer | De zomer is echt begonnen en als we de weerkaarten voor de komende tijd bekijken, wordt het bloody heet! Gelukkig maar, want daar is het tenslotte zomer voor. Toch gaat die dé filmzomer worden waar we zo naar verlangen…

De afgelopen twee jaar was het flink afzien en kwamen er wat ons betreft veel te weinig toptitels voorbij. Het waren magere jaren, laat staan dat we konden spreken van een filmzomer. Dit jaar gaat daar eindelijk verandering in komen, want er staan een paar pareltjes in de agenda.

Je kon in mei al een flinke bak magie in je huiskamer krijgen, maar deze filmzomer wordt nog veel leuker!

The Northman

Met deze film moeten wij natuurlijk het lijstje van onze filmzomer beginnen. The Northman is een project van regisseur Robert Eggers die toch wel als visionair omschreven kan worden. The Northman is een actie-epos met heroïsche invulling over een jonge Vikingprins. Check de trailer maar eens!

De trailer is veelbelovend en wij kunnen niet wachten totdat het 31 augustus is. Zoals je in de trailer al even kon zien, heeft deze film een geweldige cast. Alexander Skarsgard natuurlijk en dan ook nog William Dafoe, Bjork, Nicole Kidman en Ethan Hawke komen voorbij en ondanks dat de film zich afspeelt in Ijsland, zal het bloedheet worden met zoveel actie!

De filmzomer waar wij zo naar verlangen gaat er dan eindelijk komen. Met een aantal toptitels in het verschiet is het tijd voor een overzicht bij FSOM Magazine.

The Bad Guys

Deze filmzomer ga je kennis maken met een berucht stel, namelijk de Bad Guys! We hebben het dan natuurlijk over Mr. Wolf, Mr. Snake, Mr. Piranha, Mr. Shark en Ms. Tarantula. Ze zijn berucht en beroemd omdat ze al jaren overvallen plegen en met recht ‘TheBad Guys’ genoemd worden. Maar nu moeten ze ineens ‘Good Guys’ worden, waarom zie je in de trailer voorbij komen!

Bad Guys is kindvriendelijk, maar niet geheel onschuldig. Dat werd wel duidelijk toen The Bad Guys gesnapt werden, om gevangenschap te ontlopen moeten ze de hele wereld doen geloven dat ze heel braaf zijn geworden. Uh uh, right! De film is te zien vanaf 10 augustus en is uiteraard ook te kijken in het Nederlands.

Ta tu Ta tu!

Deze film mag natuurlijk niet ontbreken in ons filmzomer rijtje. Ambulance met Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul Mateen II, een actie thriller waarbij de pleegbroers een gewaagde roofoverval plannen en dan is er natuurlijk niemand beter geschikt om deze film te regisseren dan Michael Bay himself.

Check de trailer van Ambulance maar eens!

Als het tijdens de overval vreselijk mis gaat kapen de broers een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam (Eiza González, die ken je van Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

Firestarter

De filmzomer wordt nog veel heter dan ‘ie al was! Firestarter is namelijk vanaf 10 augustus te zien en dit is een Blumhouse film gebaseerd op het meesterwerk van Stephen King. Beschermd door haar ouders, heeft Charlie haar jeugd op de vlucht geleefd en haar buitengewone pyrokinetische krachten in toom gehouden. Maar nu ze 11 wordt, zijn de vlammen moeilijker te beheersen en proberen sinistere krachten haar te vangen. Charlie moet leren haar gave te omarmen om haar familie en haar vrijheid te beschermen.

“Liar, liar, pants on fire” werd nog nooit zo letterlijk bedoeld. In deze film zie je Zac Effron in een rol van volwassene (Yes, dit zeggen we inderdaad met een knipoog) en Charlie en Vicky McGee.

Heb jij nog filmzomer tips voor de redactie? Laat het ons weten op Social media of mail naar info@fsom.nl.

Meer filmnieuws? Lees dan ook over Peaky Blinders, of ga naar Fifty Shades of Movies & series en check dan ook de 100 films die op jouw Bucketlist horen!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram