De grommende doos vol avontuurlijke lekkernijen

De grommende doos vol avontuurlijke lekkernijen

24 januari 2019 4 Door TheDutchBeerDad

Beerware | Zoals jullie al op Instagram en YouTube hebben kunnen meemaken, hebben we wat avonturen beleefd deze week. En niet de minste! Een heuse Beer maakte de buurt onveilig, maar gelukkig liep dit uiteindelijk met een sis af….

Beerware is de onderneming die deze commotie veroorzaakte, met de stoere street tag uitstraling op de doos waarin de bieren bezorgd worden; en catchy naam vallen ze direct op. Enige tijd geleden kwam ik in contact met Jordi en Jordi is een van de oprichters van Beerware.

Het doel van de onderneming is simpel, Bieren van kleine, onbekende, ambachtelijke brouwers thuisbezorgen bij alle bierliefhebbers. Dit concept is iets wat ik persoonlijk een warm hart toedraag en waarover binnenkort meerdere specials volgen bij FSOM magazine en de socials!

Beerware op reis!

De drie jonge ondernemers reizen stad en land af om binnen onze eigen landsgrenzen de meest bijzondere bieren in de pakketten te stoppen. Omdat dit een concept is wat mij erg aanspreekt, ben ik in contact gekomen met Beerware en zo geschiedde…

Bij Beerware hebben ze diverse abonnementen die elke tweede Vrijdag van de maand worden bezorgd, en daarnaast kun je ook een kennismakingspakket kiezen; uiteraard heb ik dat gedaan! Het pakketje is op dit moment afgeprijsd en onderaan dit artikel hebben wij ook nog een EXTRA LEUKE kortingscode voor jou! Deze code is voor het kennismakingspakketje en ook voor elke abonnementsvorm die jou aanspreekt!

Terug naar Beerware, wie zijn de bierhelden achter Beerware.nl?
Drie jonge ondernemers, Jordi, Rob en Lars, hebben Beerware opgezet elk om hun eigen redenen maar uiteraard met het gezamenlijke doel voor ogen. Ik heb de mannen even gesproken en ze stellen zich in hun eigen woorden aan jullie voor!

“Wie zijn de helden achter Beerware.nl uit Rotterdam en waarom zijn jullie dit avontuur met elkaar begonnen?”

Rob van Beerware

Mijn naam is Rob Kegge en ondernemen is mijn favoriete bezigheid. In het
dagelijks leven ben ik vaak bezig met het contacten leggen met
brouwerijen, het realiseren van marketing campagnes en uiteraard het
leukste, het testen van bieren. Bij een startup is er altijd wel iets
om te testen en eventueel te verbeteren dus ik zit nooit stil.Mijn
passie voor speciaalbier komt van de talloze keren dat we met de
vriendengroep naar het café gingen.

Hier bestelde we altijd speciaalbier. Alleen na een tijdje had je elk speciaalbier dat het café te bieden had al minsten drie keer op. De kriebels om meer
bieren te ontdekken moesten toch op één of andere manier getemd
worden. Zo is mijn passie voor speciaalbier en Beerware ontstaan.

Lars van Beerware

Ik ben
Lars Gouweleeuw. Ik woon op dit moment in Benthuizen. Naast het
ondernemen houd ik van voetbal, fitness en uiteraard een lekker
biertje drinken met me vrienden. Mijn passie voor speciaalbier is
vorig jaar geboren. Ik zocht toch naar biersoorten die net iets meer
smaak hadden dan een normaal pils biertje. Omdat er tegenwoordig
steeds meer brouwerijen zijn vind ik het ontdekken van nieuwe
speciaalbieren ook erg leuk geworden. Elk speciaalbiertje heeft weer
een andere twist en een ander verhaal. Dit spreekt mij erg aan!

Jordi van Beerware

Hey!
Ik ben Jordi Heilbron en woon in Zoetermeer. Ik ben in het dagelijks
leven veel bezig met ondernemen, marketing campagnes, het onderhouden
van de webshop en het klantcontact. Ik ben naast Beerware.nl ook
eigenaar van een Internetbureau genaamd VH Webvision. Wij helpen de
klant met het opzetten van een nieuwe website en verbeteren zo hun
online uitstraling door een combinatie van moderne techniek, een
strak design en een goede strategie.

Ik ben vaak te vinden in de kroeg hier in de stad. Op het begin was het
altijd een standaard biertje, maar uiteindelijk wil je natuurlijk je
kennis verbreden en nieuwe bieren leren ontdekken. Omdat dit in een
kroeg eigenlijk niet altijd goed kan moest dit op een andere manier. Ik zal niet
de enige zijn met dit probleem, daarom weet ik dat Beerware.nl voor
hun ook de oplossing zal zijn!

De mannen zijn naast geboren ondernemers natuurlijk ook gewoon liefhebbers! En samen met FSOM Magazine hebben wij een leuke kortingscode bedacht voor ALLE bierliefhebbers.  

Naast dat ikzelf een Beer heb mogen ontvangen (Bekijk hier de Vlog Het Grommende avontuur…} Heeft mijn mede Beergeek bij Fifty Shades of Men ook dit avontuur geprobeerd en hij kreeg al een aantal andere bijzondere biertjes binnen. Hierover binnenkort uiteraard meer!

Wanneer je naar de site van Beerware http://www.beerware.nl/ gaat, selecteer je het product dat jouw het meest aanspreekt en gebruik je voor het afrekenen de code: “beer10in1”. SNEL VAN PROFITEREN DUS!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Food & Drinks are my passion!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

The Flying Dutchman Nomad Brewing Company logo en kortingscode op fsom door thedutchbeerdad
pluk de kaas op fsom
Please follow and like us: