Spider-Man – The City That Never Sleeps DLC Review

Spider-Man is een topgame. Zo dan hebben we dat maar weer even genoemd. In onze eerste Podcast hebben TheDutchBeerDad en DutchPlayStationGamer het er al even kort over gehad. De drie delige DLC reeks The City That Never Sleeps is nu echter ook uit en daar hebben onze gamers natuurlijk ook wel een mening over. DutchPlayStationGamer doet het in etappes waar onze eigen FfredericC het gewoon in een keer doet. Bij deze zijn ongezouten mening over het volledige DLC pakket.


Er zijn twee soorten dlc. Één soort die het universum creatief verruimt en bijdraagt tot de verrijking van een game maar zeer zeldzaam is in de gamewereld, en content die de makers perfect op het schijfje hadden kunnen branden en enkel uit winstbejag wordt gemaakt. Deze “City that never sleeps” zit er ergens tussenin.

Het verhaal werd voor het gemak nog eens in 3 stukken voorgesneden en glijdt lekker binnen. Drie delen die elk op een andere schakel in het verhaal concentreren om allemaal samen te komen tot een bevredigende, explosieve conclusie (wink wink). Ik onthoud vooral de tongue-in-cheek humor, de sexy spanning met Felicia die MJ groen doet uitslaan van jaloezie, en die inteeltkop van Hammerhead.

Naar vernieuwende content toe is het zoeken wanneer zijmissies en random events uit het hoofdverhaal worden gebombardeerd tot hoofdmissies. De Screwball challenges waren dan weer wel een leuke toevoeging. Flashy en annoying zoals het hipster millennial grietje Screwball zelf maar het verplichtte me gadget combinaties te gebruiken waar ik zelf niet was opgekomen. Top.
Verder kan je steeds drie nieuwe costumes voor je Spidey vrijspelen alsook een handvol extra criminal bases, je weet wel die met die zes waves die je moet verslaan. Ligt het aan mij of waren die pittiger dan het spel zelf op Ultimate difficulty? Ook daar was een nieuwe trophy aan verbonden. De rest van de trophies vraagt simpelweg alle content uit te spelen en verzamelen.

Conclusie:

Pro’s
+verhaal
+humor
+Screwball challenges
+inteeltkop

Con’s
-herhaling
-herhaling
-herhaling
-inteeltkop

#FSOM cijfer: 5,5/10

 

Join us!

Vergeet ondertussen ook niet om lid te worden van de verschillende kanalen die Fifty Shades of Men rijk is! Fifty Shades of Gaming bijvoorbeeld.

Vergeet ook niet om FfredeicC te volgen op Instagram of PSNProfiles!

Dit artikel is geschreven door: FfredericC

Vergeet niet om Fifty Shades of Men te volgen op FacebookInstagramPinterest en Twitter!
Ben jij of is jouw onderneming/product op zoek naar een partner
om jou Social Media op te zetten of een boost te geven?
Neem dan contact op met Kim Michaelis Media via kimmichaelis@hotmail.com!

Fifty Shades of Men en alle Social Media kanalen zijn 
onderdeel van Kim Michaelis Marketing.

Social Media Management, Social Media HOSTING & Micro Marketing.

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram