No Time To Die! Deze brute films komen eraan!

No Time To Die! Deze brute films komen eraan!

30 september 2021 1 Door Bas de Goede

No Time To Die | Morgen is het eindelijk zover en gaat, na heel veel vertragingen, Daniel Craig eindelijk weer schitteren als James Bond. Althans dat hopen we natuurlijk! Toen wij bij de redactie wat verder doken in alles wat komen gaat kwamen we tot de conclusie dat het zo slecht nog niet is…

Daniel Craig kroop heel erg lang geleden al in de huid van James Bond voor de film ‘No Time To Die’ en na die enorme lange tijd waarin er meer dan eens een deadline vooruit geschoven werd. Is het dan nu eindelijk tijd. Op 30 september komt de nieuwe James Bond knaller bij ons in de bios terecht. En een knaller gaat het zeker worden. Kijk de trailer maar eens!

Er is meer, veel meer!

Filmliefhebbers staan dus al maanden, heel veel maanden, met smacht te wachten op 007. Maar er is natuurlijk meer, veel meer! Wat dacht je van Ghostbusters Afterlife? In deze film gaan we weer helemaal op in die jaren 80 vibe en lijkt het erop dat ze de wat zwakkere verfilming met de dames volledig gaan vervagen! In Ghostbusters Afterlife gaan we namelijk een nieuwe generatie spokenjagers volgen.

De film gaat zich zo’n 30 jaar na de gebeurtenissen uit het originele verhaal afspelen. Een alleenstaande moeder gaat op het platteland in Oklahoma wonen met haar twee kids en daar gebeuren al gauw onverklaarbare zaken in het dorp waar ze zijn gaan wonen. Wat deze film extra de moeite waard is het feit dat er ook verschillende originele castleden op de lijst staan!

Voor mij is de volgende film absoluut eentje om naar uit te kijken. Het is namelijk eindelijk (hopelijk!) weer eens een goede ouderwetse western! ‘Old Henry’ is de naam van een vader die met zijn gezin de rust van het boerenleven heeft opgezocht. Al snel dient zich een probleem aan in de vorm van een gewonden man, daarna escaleert alles in redelijk rap tempo en krijgen we te zien dat ‘Old Henry’ niet zomaar een ‘Old Henry’ is.

Be Careful What You Whis For Parker!

Becareful what you wish for Parker! Met deze zin pakt Dr. Strange je aandacht in de teaser trailer van SpiderMan No Way Home. Nadat de identiteit van Spider bekend is gemaakt, heeft Parker het lastig. En de manier waarop hij een oplossing hoopt te vinden pakt toch net even anders uit. De film is pas halverwege december in de bioscoop, maar de trailer is reden genoeg om deze première alvast in je agenda te noteren.

We gaan afsluiten met een juweeltje. Op 22 december van dit jaar is Keanu Reeves na 18 jaar weer terug te zien als Neo. 22 december is de datum die je gewoon in je agenda moet zetten. The Matrix Resurrections. Wij hoeven er verder geen woorden aan vuil te maken denk ik. Check de trailer maar!

Het gaat dus een fijne kerst worden, zoveel is zeker. Verder komt de nieuwe Venom er natuurlijk aan en bovenal mogen we de Many Saint Of Newark niet overslaan! Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in ons magazine ook over de terugkeer van Thomas Shelby!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

No Time To Die komt eraan. Eindelijk! Met heel veel vertragingen komt Daniel Craig terug, maar er is nog veel meer. Kijk maar eens!

FSOM Magazine is het online magazine voor jou!
Please follow and like us: