Black Widow Disney Plus Release

Black Widow Disney Plus Release bij FSOM Magazine

Black Widow | En zomaar ineens stond het hele internet bomvol met nieuw promotiemateriaal van Black Widow. En uiteraard werd dat ontvangen met luid gejuich, want dat betekent dat film nu voor iedereen beschikbaar is! Je moet alleen wel een abonnement hebben op Disney Plus om deze Marvel parel te zien!

Natasha Romanoff AKA Black Widow gaat de confrontatie aan met haar duisteren verleden als spion wanneer er een gevaarlijke samenzwering aan bod komt. Ook haar oude relaties komen nog even om de hoek spieken uit de tijd dat ze nog geen Avenger was.

Morgen is het eindelijk zover! Dan is Black Widow, uit de keuken van Marvel, voor iedereen te zien bij de streamingdienst Disney Plus!

FSOM Magazine is het online magazine voor jou!

Black Widow voor iedereen bij Disney Plus

De film is officieel een spionagethriller, maar dan wel bomvol met actie, want de film komt uit de keuken van Marvel studio’s. Voor iedereen met een abonnement op Disney Plus is de film vanaf morgen te zien bij de streamingdienst. Heb je nog geen abonnement? Scoor ‘m dan snel hier, de prijs is voorlopig namelijk nog een stuk lager dan de concurrent Netflix!

Scarlett Johansson schittert uiteraard in de hoofdrol. Verder zien we onder andere Florence Pugh, Rachel Weisz (de actrice is alweer 51 jaar, maar ziet er nog altijd subliem uit!) en David Habrour stralen in deze door Kevin Feige geproduceerde actiefilm.

Mocht je de trailer gemist hebben, check ‘m dan snel hieronder!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad

Lees in ons magazine ook over de terugkeer van Thomas Shelby!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Black Widow Disney plus release!

Morgen is het eindelijk zover! Dan is Black Widow, uit de keuken van Marvel, voor iedereen te zien bij de streamingdienst Disney Plus!

FSOM Magazine is het online magazine voor jou!
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram