beer in a box black friday deal adventskalender door thedutchbeerdad bij fsom

Beer In A Box | Uiteraard willen wij de tofste Black Friday deals met jullie delen en dan mag de adventskalender van de beer natuurlijk niet ontbreken!

De afgelopen weken en maanden heb je met enige regelmaat op mijn Instagram kunnen zien dat het hele proces richting de adventskalender van Beer in a box in volle gang is gezet. Ergens in de zomer kwam er al een prachtig pakketje met wat mooie kerstige bieren om te vieren dat we halverwege Kerst waren gekomen. Een feestje op zich natuurlijk! Maar de reis gaat nog veel verder.

Een paar dagen geleden plaatste ik op mijn Instagram al een post met een mooie doos bieren van de Beer. Dit was de pre-party box om alvast een klein feestje te vieren voor de aanstaande komst van de adventskalender. Want een feestje gaat het zeer zeker worden. Zeker met deze epische Black Friday deal!

Beer In A Box Adventskalender

Persoonlijk heb ik de Beer In A Box Adventskalender vanaf dag 1 gewoon willen hebben en dat kon gelukkig ook, zeker met de early bird korting waarmee je de box kon scoren! Nu is die tijd geweest, maar niet getreurd want Black Friday komt eraan!

Een adventskalender, maar dan goed. Lekker ook. En vooral heel speciaal.
Stel je toch eens voor: de hele maand december iedere dag héél speciaal bier. Een adventskalender ontworpen als een doe- en kijkplaat die zijn weerga niet kent in Beerland. Daarop afgebeeld de epische strijd tussen Sinterklaas en de Kerstman, tussen He-Man en Skeletor of tussen een hardwerkende Beer en een wereld vol afleidingen. En Baby Je… Yoda. Die ook
.” – Aldus De Beer zelf.

Met de code ‘blackfriday2021‘ scoor jij de Adventskalender op de site van de beer met maar liefst 20% korting. In de box zitten 24 unieke bieren van onder andere De Moersleutel, Grutte Pier, Davo, Rott, Baxbier en nog veel meer. Volgens de beer zelf kent deze kalender zijn weerga niet, maar om een beetje zekerheid in te bouwen krijg je er ook gewoon een chocolade Adventskalender bij. Als je de kalender nu besteld, heb jij hem sowieso voor 1 december binnen!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Join mijn bieravonturen ook op Untappd en Instagram! Let’s share!
Lees in ons magazine ook het bierpaspoort van de Derail Olde Ale gebrouwen door de vergane brouwerije Lompoc uit Portland.

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Nog een hele dikke tip zijn de bieren van The Flying Dutchman NoMad Brewing Company! Scoor ze hieronder door op de afbeelding te klikken en gebruik onze kortingscode!

Uiteraard willen wij de tofste Black Friday deals met jullie delen en dan mag de adventskalender van de beer natuurlijk niet ontbreken! Lees er alles over bij FSOM!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram