De zomer in je bol door zelf je favoriete ijs te maken!

cuisinart bij fsom

Cuisinart | Weg met de winter blues en zeg ‘hallo’ tegen de zomer. Wij zijn er wel klaar voor om van dat zonnetje te gaan genieten. En wat past er beter bij de zomer dan je zelfgemaakte ijs! Om dat te realiseren hebben we nu de gouden tip voor je!

Ik denk niet dat het nodig is om uit te leggen dat je eigen ijs maken veel leuker en lekkerder is dan de meeste kant-en-klare bakken met ijs. Je hoeft alleen maar melk aan de kook te brengen met suiker en vanillestokjes, daarna een berg eidooiers erdoorheen en weer opwarmen. Roeren, opwarmen, de koelkast in voor ten minste 24 uur. Daarna moet je mengsel weer in een andere bak en dan de vriezer in, maar niet vergeten om het er steeds even uit te halen om de boel om te scheppen.

Heel erg leuk, maar het kan makkelijker.

Zelf je favoriete ijs maken. Wat is dat fantastisch zeg, wij krijgen de zomer al in onze bol! Normaal is het veel werk, maar gelukkig doet de cuisinart het meeste voor je! Lees er alles over bij FSOM Magazine

Zelf je favoriete ijs maken!

Het klink natuurlijk heel erg tof om zo je eigen ijs te maken, maar het kan veel makkelijker. Je kunt namelijk een ijsmachine scoren, niet heel goedkoop, maar wel heel erg gaaf! Gelukkig kregen wij vandaag te horen dat het ook voor een hele acceptabele prijs wel mogelijk is. Namelijk met de Cuisinart Ice Cream & Gelato ijsmachine!

Wat voor te gekke ideeën je ook hebt om je eigen ijs te maken, met de zomer in aantocht kun je het zelf gaan realiseren! Althans, dat beloofd de machine op papier! Het apparaat werkt namelijk razendsnel! In plaats van twee dagen in de keuken door te brengen voor lekker zelfgemaakt ijs, kan de Cuisinart je in je koele behoeftes voorzien binnen drie kwartier!

Het kost de machine slechts 40 minuten om jouw kommetje met ijskoud geluk klaar te maken! Je hoeft de bak niet van tevoren in te vriezen, die kan de machine namelijk helemaal zelf. En je krijgt er ook nog wat tools bij om aan de slag te gaan. Want je kunt zelfs echt Italiaans ijs maken met de Cuisinart ijsmachine!

De Cuisinart wordt namelijk geleverd met twee spatels. De eerste spatel is om je roomijs een lichtere textuur te geven. De andere spatel is speciaal voor het maken van Italiaans ijs. Bij dit ijs is de dichtheid van het ijs veel meer dan normaal, maar nog altijd wordt je ijs lekker zacht. Mocht je je ijs echt hard bevroren willen hebben, dan is het wel nodig om de bak nog even in de vriezer te zetten tot dat hij flink is uitgehard…

Zelf je favoriete ijs maken. Wat is dat fantastisch zeg, wij krijgen de zomer al in onze bol! Normaal is het veel werk, maar gelukkig doet de cuisinart het meeste voor je! Lees er alles over bij FSOM Magazine

Wat ons betreft, hoeft dat niet, doe maar lekker gewoon romiger dan romig roomijs! Wij gaan snel op zoek naar deze machine!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Liever geen ijs? Probeer dan onze Bourgondische bloemkoolsoep met zalm!

Volg FSOM Magazine ook op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram