Top Gun Maverick land eindelijk in de bioscoop!

top gun maverick fsom magazine trailer

Maverick | Vandaag is de dag der dagen dat eindelijk bekend is wanneer Top Gun Maverick ind e bioscoop land. De oorspronkelijke eerste datum stond op 12 juli 2019, na productie-uitdagingen werd de film verplaatst naar juni 2020 een moment waarop de wereld zich in een crisis bevond die onder meer impact had op publiekelijk samenzijn. Nu is het dan eindelijk zover…

Op 26 mei is de film dan ook echt te zien in de Nederlandse bioscoopzalen, een vertraging van bijna twee jaar heeft het verlangen naar de film niet doen afnemen.

Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst te hebben gedaan als één van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller).

Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick niet precies weet wat de toekomst brengt. En tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met nog veel meer dan alleen zijn diepste angsten. Alles komt dan, logischerwijs, samen in één van de gevaarlijkste missie ooit. Check hieronder de allerlaatste trailer die Paramount heeft gereleased.

Bij deze missie staat echt alles op het spel en niet alleen voor Maverick zelf. Verder spelen o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris in Top Gun Maverick.

Wij kijken ernaar uit, jij ook!? Liever een trip down memory lane? Bestel dan Top Gun op blu ray bij onze bolle blauwe vriend voor een tientje!

Artikel door: Bas

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Klik op het plaatje en scoor de bieren van The Flying Dutchman met korting! NIX18!

De film kende vertraging op vertraging, maar binnenkort is het dan eindelijk zover! Top Gun Maverick komt naar het witte doek! Lees er alles over bij FSOM Magazine.
Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode voor tijdens de film!!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram