Dit is dé cocktail van deze zomer!

De cocktail van deze zomer! fsom thedutchbeerdad

Zomer | Het mooie weer komt er nu toch echt aan, de regenachtige tijd laten we even voor wat het is. En we gaan lekker aan de zomer beginnen met een geweldige cocktail, want dit is de cocktail van deze zomer. De limonsecco!

Sinds afgelopen week staat de video al op ons YouTube kanaal, maar ook op onze website willen wij jullie deze geweldige zomerse cocktail niet onthouden. De Limoensecco is eigenlijk alles wat je aan een zomerse cocktail wilt proeven. Fris, vol van smaak, een kleine bite en natuurlijk ijs en ijskoud.

Bekijk de video hieronder hoe Bas (@thedutchbeerdad) deze zomerse cocktail maakt.

Kissed by the sun

De Isolabella Limoncello leent zich uitermate voor het maken van cocktails door de frisse en toch volle smaak. De Prosecco heeft Bas het liefst lekker droog, hierdoor komt de smaak van de citrus heel mooi tot haar recht. Deze Limoncello draagt niet voor niets de naam ‘Kissed by the sun‘.

Deze limoncello wordt gemaakt met de beste ‘Zagara White‘ citroenen van Sicilië. Na een zorgvuldig selecteren van de beste en mooiste citroenen volgt het schilproces, na het schillen worden de citroenschillen volgens de koude infusie methode toegevoegd. Hierdoor krijgt deze Limoncello haar mooie geur en smaak. De Limoncello heeft 30% alcohol en dus bewaar je hem gewoon in de vriezer!

Artikel door: Redactie FSOM Magazine.
Vragen of informatie: info@fsommagazine.nl of @fsommagazine

FSOM Magazine het in het entertainment magazine speciaal voor jou! 

Dit is de cocktail van deze zomer! In de Cocktail Experience laat Bas ( TheDutchBeerDad) je zien hoe eenvoudig he tis om deze heerlijke cocktail zelf te maken!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram