The Unthinkable is de rampenfilm uit Zweden die je moet zien!

the unthinkable is de rampenfilm uit zweden die je moet zien door thedutchbeerdad bij fsom

The Unthinkable | Stel je eens voor. Je wordt op een dag wakker en om je heen volgt de ene mysterieuze ontploffing de andere op. Het heeft niet direct invloed op je, maar de invloed groeit zeker. De paniek slaat toe om je heen en ook begin je aan jezelf te twijfelen. Wat is er nou eigenlijk belangrijk?

We gaan beginnen met de trailer. Want eindelijk, eindelijk, EINDELIJK!!!! Is er weer eens een trailer die niet gelijk alles verklapt en ervoor zorgt dat alle spanning eigenlijk al verdwenen is voordat je de film gaat kijken. Kijk zelf maar…

The Unthinkable

Naast het feit dat de trailer ons zeer verheugde is het ook prettig om gewoon alweer een rampenfilm voorbij te zien komen van een niet-Engelstalige afkomst (Vergis u dus niet met The Unthinkable waarin Samuel L Jackson schittert!). We reizen voor The Unthinkable af naar Zweden waar na een aantal mysterieuze ontploffingen de ‘state of emergency‘ wordt afgekondigd. Al gauw blijkt dat Zweden aangevallen is en dat het menens is. Telefoon, internet en andere moderne gemakken zijn al spoedig niet meer beschikbaar.

De film volgt vooral het vluchtscenario dat zich afspeelt bij een gebeurtenis als deze. De situatie lijkt namelijk helemaal niet onder controle te zijn en dus is het ieder voor zich. Of toch niet? En wat is er nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en dan vooral wanneer een situatie als deze zich voordoet. Zou jij vluchten? Alleen?

Deze vragen worden al vanaf 7 mei beantwoord in de VS en hopelijk is de film ook spoedig bij ons te zien. Wij kunnen niet wachten en geven de trailer gewoon alvast een 10+ als rating!

Na het zien van de trailer weten wij het zeker! The Unthinkable is de rampenfilm uit Zweden die je gewoon moet zien! Door TheDutchBeerdad op FSOM.

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad Het artikel ‘Stop being so busy‘ wil je ook niet missen!

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Uitgekookt .nl is de gemakkelijke maaltijd. FSOM
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram