wat proeven we vandaag? Thedutchbeerdad proeft straight outta haarlem

Jopen | Jopen komt met een dikke West Coast IPA die de naam ‘Straight Outta Haarlem’ draagt. Prachtig gevonden, maar is het bier ook lekker? TheDutchBeerDad gaat hem proeven in de nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag’. Proef je mee?

Straight Outta Haarlem is een blonde West Coast India Pale Ale gebrouwen door Jopen in Haarlem zoals Bas | TheDutchBeerDad je in de video ook gaat vertellen. En die kenmerkt zich vooral door zijn bitterheid… Kijk snel mee hoe het proeven is gegaan!

Best een toffe beoordeling toch? Heb jij hem al gehad en ben je het (on)eens met Bas, let us know! Wil jij graag dat Bas een bier gaat proeven dat jij te gek vindt? Laat het ons dan weten en wij zetten hem aan het werk!

Artikel door: De Redactie.
Join mijn bieravonturen ook op Untappd! Let’s share!
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Jopen komt met een dikke West Coast IPA die de naam 'Straight Outta Haarlem' draagt. Maar is het bier ook lekker? TheDutchBeerDad proeft 'm!

Na Europa verovert Drunken Monkey Limoncello ook China!
Scoor je eigen thuistap met 36% korting!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

1 reactie

  1. […] ‘Straight Outta Haarlem’ al geproefd? Bekijk hier snel mijn volledige review van deze West Coast IPA! En ook niet vergeten dat er eind november een te gek event op je agenda moet komen te staan! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram