weer de keuken in de kookfabriek fsom magazine

De keuken in! | Ik sta graag in de keuken om de heerlijkste recepten te bedenken en te maken, beetje buiten de lijntjes kleuren en wanneer het kan fikkie stoken in de tuin om een mooi stuk vlees of badass watermeloen de bbq klaar te maken! Bij de Kookfabriek denken ze daar net zo over, alleen gaan ze dat toch een beetje veranderen…

Eerst een klein beetje reclame voor het FSOM receptenboek waar we wekelijks leuke recepten in gaan toevoegen. Neem vooral eens een kijkje in deze rubriek waar ikzelf, Kim, Moon en anderen al wat leuke recepten in hebben verstopt. Bij de Kookfabriek weten ze ook wel van wanten… ehh bakken!

De keuken in met de kookfabriek!

Bij de kookfabriek hebben ze voor iedere gelegenheid de juiste workshop. En met locaties door het hele land is het allang geen onbekende meer voor de culinaire liefhebber. Met verschillende kookworkshops bieden ze voor ieder wat wils. Van een standaard driegangenmenu tot een echte kookwedstrijd.

De afgelopen tijd was het door de maatregelen wat lastig, maar ze gaan nu weer vol gas aan de slag! En hoe!? Het jaar is namelijk nog maar net begonnen en de maatregelen worden minder streng. En toch gaat bij De Kookfabriek alle kookworkshops van tafel!

Samen weer de keuken in! En dan niet alleen thuis, maar ook weer in de kookfabriek! Alleen veranderen ze daar wel het één en ander. Bas de Goede / TheDutchBeerDad verteld je er alles over bij FSOM!

Waarom dan?

Waarom dan? We gaan toch wel weer de keuken in? Er is samen met Dutch Cuisine een nieuw duurzamer aanbod ontwikkeld. Dutch Cuisine is voor iedereen die duurzaam wil leven en eten. Je vermindert namelijk het aantal voedselkilometers behoorlijk als je lokaal en bewust inkoopt. Daar staat Dutch Cuisine en de aangesloten restaurants dan ook voor. De Nederlandse boeren en tuinders noemen ze bij Dutch Cuisine niet voor niets ‘onze boeren en tuinders’!

Ze zorgen iedere dag weer voor heerlijke, verse producten zodat wij ieder seizoen een gezonde keuze kunnen maken.  De Kookfabriek graag aan bij. Wist je trouwens dat Dutch Cuisine een stichting is? Dit betekent dat ze zich belangeloos in kunnen zetten voor het verminderen van de voedselkilometers!

Dé nieuwe Workshops!

Weg met het oude en verwelkom de nieuwe worksops! Bij de nieuwe kookworkshops bied De Kookfabriek in de basis vegetarische menu’s aan, ze willen namelijk laten zien hoe lekker en veelzijdig vegetarisch eten kan zijn. Hiermee hopen ze natuurlijk ook de carbon footprint (= CO2 uitstoot) te verkleinen. Want that’s where it’s all about these days!

Natuurlijk is de liefhebber van vlees en vis ook nog steeds welkom, vandaar dat er in samenwerking met Dutch Cuisine voor gekozen is om het 80/20 principe in te voeren. Groenten spelen de hoofdrol in een gerecht (80%) en een duurzaam stuk vlees of vis kan het gerecht uitbreiden (20%). Zo zijn de gerechten minder belastend voor het milieu en kan iedereen zonder zorgen genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd!

Dus huppa, gauw de keuken in en bij voorkeur natuurlijk in één van de zes Kookfabriek-keukens in Nederland!

Artikel door: Bas / @thedutchbeerdad
Wil jij weten wat een West Coast IPA is? Lees dan vooral het artikel ‘Wat is een West Coast IPA?’

Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer! Iedere donderdag een nieuwe aflevering van ‘Wat Proeven We Vandaag?’.

Zoekt u nog iets lekkers om van te genieten tijdens het koken thuis? Klik dan snel op het plaatje van dit prachtige schip en scoor de bieren van Flying Dutchman inclusief uniek glas en dikke korting!

Samen weer de keuken in! En dan niet alleen thuis, maar ook weer in de kookfabriek! Alleen veranderen ze daar wel het één en ander. Bas de Goede / TheDutchBeerDad verteld je er alles over bij FSOM!

Scoor gelijk de bieren van Flying Dutchman met een dikke kortingscode!
Met de code ‘FSOM10’ scoor je de Flying Dutchman bieren met 10% korting.
Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram