Pokémon Scarlet en Pokémon Violet aangekondigd!

pokemon scarlett fsom

Pokémon | We worden de laatste tijd flink verwend door Gamefreak als het aankomt op Pokémon games. Eind vorig jaar kregen we al Brilliant Diamond en Shining Pearl, de remakes van Diamond en Pearl. In januari kwam de volledig nieuwe game Legends Arceus! En afgelopen week werden weer twee nieuwe Pokémon games aagekondigd die nog dit jaar moeten uitkomen. Welkom bij generatie IX!

Nieuwe Pokémon

Volledig in stijl werden twee nieuwe titels aangekondigd met een nieuwe trailer. Hierin zie je een beveiliger door de gangen van het kantoorgebouwe van Gamefreak lopen. Na wat onheilspellende zaken transporteren we naar de nieuwe Pokémon wereld!

Het eerste wat opvalt is dat de game ontzettend veel lijkt op Sword en Shield. Dat is wellicht ook niet heel vreemd gezien dezelfde engine is gebruikt. Maar het belangrijkste is naturlijk, welke nieuwe monsters krijgen we! Daar komen ongetwijfeld nog een aantal bij maar de eerste drie zijn ondertussen bekend gemaakt. En dat gaat natuurlijk om een gras, vuur en water type in de vorm van de drie starters!

Eind van dit jaar krijgen we weer twee nieuwe Pokémon games in de vorm van Scarlet en Violet! Nieuwe regio en nieuwe Pokémon! Let's Go! Lees er alles over bij FSOM!

Wil je alvast meer zien van de wereld die we kunnen gaan verkennen in Pokémon Scarlet en Violet? Check dan snel de trailer hieronder. Wij kijken er weer naar uit! Jullie ook?

Artikel door: Peter/ @dutchplaystationgamer
BioShock film in aantocht op Netflix
Volg FSOM Magazine op Instagrampagina en Facebookpagina!
Ben je nog geen abonnee op FSOM-tv? Klik dan snel –> hier <– en mis niets meer!

Please follow and like us:

Dit is ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte!
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram